Ogór Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_comp/acccomp_04.htm czy to bedize dobre do skakania ? :> i czy da rade zamontowac tutaj napinacz ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Wiesz, nie oszukujmy sie cudo, to to nie jest, ale nie jest zly, wytrzyma na pewno jakis czas i nie latal na plaskie . Taka moja rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ogór moje zdanie znasz (DH team lub Giga pipe) ale tak jak napisał Kywak i ja na GG - nie na płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ogor wyluzuj widac ludziska poprostu nie wiedza czy to solidne czy goFnow warte - dlatego nic nie pisza. Ja chwile pogooglowalem i co dziwne nie moge znalezc wogole strony producenta ... juz sam nie wiem czy to firma "kogucik" czy moze sie google poslugiwac nie potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makok Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Accent oczywiście nie produkuje tego suportu - wytwórcą jest Power Pro. Suporty Power Pro sprzedaje pod swoim szyldem firma FSA a to już brzmi lepiej. Opinia o tym produkcie: http://www.freeride.mocny.com/cms/93,artykuly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Mój kolega miał takie dwa w ciagu 8 miesiecy:).Bardzo słaba oska jest w tym suporcie.Dozbieraj na cos lepszego.Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Niekiedy lepiej jest kupic cos gorszego i dozbierac kase w trakcie uzytkowania . Tez sposob . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja mialem no name polamalem po 3 tygodniach (kwadrat). Teraz mam accenta przezyl wiecej przez ponad 2 tygodnie niz ten noname i na razie accent sie sprawuje ok (kwadrat) nie moge mu nic zarzucic ;-) dalem 30zl Hopki, na plaskie z 80cm nie wiecej dopiero zaczynam wiec nie wymagam za duzo od sprzetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dzisiaj moge sobie sam odpowidizec na pytanie czy to byl dobry zakup STANOWCZO NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: badziewie peklo w srodku :| i mam teaz 2 pedaly w tej samej plaszczyznie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No to teraz zbieraj na Team DH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 ^^ zbieram zbieram ale mam 0 zł a 10 czerwca mam zawody :/ :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 suport ci sie rozwalił bo waliłes z 1.5 m na płaskie więc nie dziw sie ze strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ja mam do sprzedania GIGA PIPE'a,ale kumpel go zmienil na cos innego,bo napinacz mu nie chcial wejsc, ma tylko 113mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 uzywanego raczej nie chce poza tym wolalbym juz team dh nowke uzywki do mnie nie przemawiaja a trzeba dodac ze napinacz bede rowniez zakladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.