enussss Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam suzkam amortyzatora, uzywki reby sida foxa najlepiej skok 100mm. do 700zł/800zl rocznik niewazny wazne zeby technicznie byl sprawny bez luzow i wyciekow. co sadzicie o tym? http://allegro.pl/rock-shox-reba-team-i3120598824.html http://allegro.pl/rock-shox-reba-race-i3119996973.html http://allegro.pl/rock-shox-reba-race-dual-air-poplock-i3130486927.html jak wyglada zmiana skoku an 100mm w tym ostatniej rebie? przepraszam ale nie moge juz edytowac, jak ma sie praca np. epicona do rpacy reby? duza jest roznica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jak wyglada zmiana skoku an 100mm w tym ostatniej rebie? Podczas serwisu widelca ustawia się skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja bym wolał dołożyc 200-300zł wiem,ze to dodatkowe ale mam gwarancje dwa lata.a tu moze byc roznie... serwisowac go sobie na pewno nie bedziesz sam chyba,ze ale watpie.. to kolejna kasa...oszczędność nie zawsze popłaca... amor pod 26 czy 29 szukasz? pamietaj by nie była za krótka Rura sterowa....zmierz sobie jaką potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enussss Napisano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 wiesz na poczatku z zalozenia mialem malo co wkladac w ten rower, alu tu zmienilem mostek, tu kupilem siodlo, tu sztyca juz do mnie idzie. a tu nagle okazalo sie ze moja peknieta magura menja, pekla jeszcze bardziej i w dodatku pokrzywila tarcze avida ktora ma 10km przejechane. potrzebuje rurki 18cm. ehh ciezki wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja to rozumiem tu coś tama coś i kasa leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 akurat te 3 modele co dałeś linki są z goleniami przez modernizacją. ja bym szukał tych nowych -> kanciasta podkowa, nie odwrócone U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enussss Napisano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 w srodku jest jakas roznica? czy tylko wizualnie lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 z używanych polecam foxa 1 komora mniej problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 w srodku jest jakas roznica? czy tylko wizualnie lepiej? skoro pozmieniali to raczej na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 te widły są z roku 2006/2007 więc teoretycznie mają do 6-7lat... za podobną kasę chodzą nowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, Możei ja podepne się pod kolegę. Mianowicie szukam czegos wlasnie w przedziale 700-800zl max. Raczej jednak jestem nastawiony na uzywke, bo nowe drogie sa strasznie. Myślę, że może pomożecie mi z wyborem. ___________ MAGURA DURIN MD80R nie sid reba r7 fox (3133535641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. obserwujeta aukcje, ale nie wiem czy sie oplaca pozdro. edit: Jeszcze cos takiego znalazlem i bardziej sie zastanawiam. http://allegro.pl/reba-sl-rock-shox-blokada-skoku-pop-lock-100mm-rl-i3146237251.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Może starszy model r7 ale nówka za 619zł http://allegro.pl/amortyzator-manitou-r7-seven-super-80mm-tpc-lo-i3111564575.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 edit: Jeszcze cos takiego znalazlem i bardziej sie zastanawiam. Reba SL Rock Shox blokada skoku pop lock 100mm RL (3146237251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no ja bym brał rebe. sam mam wiec wiem na czym jezdze.mi nie podobaja sie te podkowy w magurach..raz znajomy mi dał na test rower z tym amorem i miałem wrzenie ,ze za chcwile przywale kolanem w ta podkowe.o ile reba nie cieknie itp.ja bym ja wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Przy Magurach trzeba uwzględnić że serwis jest drogi, oraz kultura pracy jest wybitnie wyścigowa, serwis w granicach 300zł na oryginalnych olejach, przynajmniej tak mówili mi w miejscowym sklepie jak pytałem w Magure Menja którą mają na wystawie, odradzili mi swój towar, czyli nie jest to raczej rewelacja, wybierz rebe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A jak on sie ma pracą? Nie mialem okazji na nim jezdzic nigdy. jeszcze opcja taka istnieje SPINNER AERIS 320 - 1620g (3139868426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. edit: On na pewno ma 30mm golenie? wszedzie pisza, ze 32mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/nowy-amortyzator-fox-32-rl-100-mm-2012-ostatni-i3138148327.html bierz go natychmiast i nawet się nie zastanawiaj. waga 1850gram, stara reba 1700. Trwałość rewelacyjna, mniej do zepsucia, dobra praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon90 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Up. Cena wg. mnie trochę za wysoka jak na alpsa, ja swojego kupilem za 650 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enussss Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 mialem i magure menje i foxa rlc. teraz idzie do mnie w3lasnie uzywana reba:) Otoz serwis magury jest drogi i malo kto go robi. Pomijajac to ze moja menja mi pekla, ponoc te nowsze duriny sa wytrzymalsze. Menja chodzila superowow, smiem twierdzic ze lepiej od foxa rlc:). Reby nie mialem dopiero idzie, rowniez kupilem uzywke za 570 zl. zoabczymy co to b edzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 dobrze trafiłeś w sumie to mam z tego niezły ubaw. to jest zwykły fox rl z rurą stalową zamiast alu. No ale tylko korzystać z niewiedzy ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A może się ktoś o Spinnerze wypowie? Ktoś coś wie? Waga i cena kusi... Sorki za post pod postem ale znalazlem jeszcze to odnosnie Aerisa http://89.25.241.65:5005/produkt/13114/widelec_spinner_aeris_320-100_rlc_czarny_bez_piwotow.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.