Skocz do zawartości

[gdzie kupić] Końcówka do Hayesów Nine

adriansocho

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie kupić końcówkę do odpowietrzania Hayesów Nine (chyba również modele HFX-9)? Chodzi o to coś, czym się łączy przewód/strzykawkę z otworkiem w pokrywie klamki.

ja tam zrobilem z wezyka do kroplowki z apteki (nakupowalem sie wielu wezykow -akwarystyczne i mi spadaly przy odpowietrzaniu)+plus patyk do uszów+strzykawka jakas konska:) i daje rade.

prosty i niezawodny ale HFX-9 to ciezka sztuka moze sie tak niezapowietrzaja ale jak juz zaczna to 5 przelan Ci czeka:)

Może i spróbuję Waszego patentu (podoba mi się to z pałeczką higieniczną), ale boję się, że mi zabraknie rąk do ogarniania tego wszystkiego. Czy przy odpowietrzaniu robiliście cofanie tłoka strzykawki tłoczącej od strony zacisku? To by wymagało, żeby u góry była albo strzykawka i bez pęcheczyków, albo koniec wężyka zanurzony w butelce (jak w instrukcji).

ja osobiscie mam mala butelke po Cisowiance :)w niej w zakretce:) wywiercony otwor+wezyk z koncówka do klamki, wszystko wisi na gumce na klamce;/,od dolu pompuje strzykawa powoli niezaszybko, od czasu do czasu ruszam klamka zeby wypompowac bomble:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...