Gość Edyta Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Mam ograniczony budżet, nie mam wielkich wymagań. Jazda po mieście, lesie, szosa max 20 km dziennie. Mam chorą kostkę, więc rower musi lekko chodzić. Znalazłam taki rowerek na moje oko ok ALUMINIOWY MTB DAMSKI LAZARO E-V1 SHIMANO SUNTOUR! (3118813902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Proszę Was o opinie.
Biafra Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 W niskich kwotach ja wolę raczej używki bez amortyzatora ale dla Twoich wymagań i niewielkiego dystansu moim zdaniem będzie ok.
Pytanie
Gość Edyta
Mam ograniczony budżet, nie mam wielkich wymagań. Jazda po mieście, lesie, szosa max 20 km dziennie. Mam chorą kostkę, więc rower musi lekko chodzić. Znalazłam taki rowerek na moje oko ok ALUMINIOWY MTB DAMSKI LAZARO E-V1 SHIMANO SUNTOUR! (3118813902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Proszę Was o opinie.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.