Skocz do zawartości

[Rower] Co sądzicie o CUBE ATTENTION 2012

XernogBIKE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sądzicie o tym rowerze CUBE ATTENTION 2012 ? Może wiecie gdzie kupić najtaniej lub moze jakiś inny podobny sprzętowo ale o wiele tańszy ?

Napisano

Jaki to jest rower czy osprzęt jest warty tej ceny jak rower sprawuje się w terenie górzystym park ( żwir Piach ) jak resory znoszą jakieś obciążenia czy się rysuje co się psuło najczęściej wszystko :D jak są twoje odczucia na temat tego roweru :D

Napisano

Jaki to jest rower czy osprzęt jest warty tej ceny jak rower sprawuje się w terenie górzystym park ( żwir Piach ) jak resory znoszą jakieś obciążenia czy się rysuje co się psuło najczęściej wszystko :D jak są twoje odczucia na temat tego roweru :D

Hmm. Miałem go pół roku, i niestety lub stety nie udalo mi sie niczego popsuc (oprócz skrzywionej obręczy, ale to się nie liczy :P ). Ramę miałem w kolorze czarno-czerwonym, i dość łatwo ją porysować ( przez matowy lakier ). Co do osprzętu, to nie jest źle ani super. Taki przeciętniak, ale trzeba wziąć pod uwagę to, że w tej cenie ciężko znaleźć coś lepszego. Widelec to dart3 pod nową nazwą, więc super sztywny nie jest, i lepiej działa pod cięszymi riderami, ale daje radę, to co ma na drodze, wybiera bez problemu ;) Naped daje rade, dziala fajnie. Hamulce obowiazkowo wymiana klockow, do jazdy w gorach. Co rozumiesz przez teren gorzysty? ;)

Napisano

No ja się prowadzi na takim bardzo Hardcorowym terenie gdzie jest błoto piach woda odstające kamienia na 10 cm coś takiego jak się sprawdzają amortyzatory :D a i jeszcze jedno tytanie czy jest to rower na lata czy nie czy w wieku teraz 18 lat i jak jeżdżę w sezonie do dziennie lub co drugi dzień czy przy odpowiedniej konserwacji starczy on czy zaczną się problemy jakieś i będzie

trzeba dokładać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...