XernogBIKE Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Co sądzicie o tym rowerze CUBE ATTENTION 2012 ? Może wiecie gdzie kupić najtaniej lub moze jakiś inny podobny sprzętowo ale o wiele tańszy ?
hellfirez1 Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 miałem takowy, i nie narzekałem Napisz dokładnie co chcesz o nim wiedzieć, to postaram się jak najlepiej opisać
vszywiec Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 właśnie wczoraj taki nabyłem , w cenie 2800. Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk
XernogBIKE Napisano 26 Marca 2013 Autor Napisano 26 Marca 2013 Jaki to jest rower czy osprzęt jest warty tej ceny jak rower sprawuje się w terenie górzystym park ( żwir Piach ) jak resory znoszą jakieś obciążenia czy się rysuje co się psuło najczęściej wszystko jak są twoje odczucia na temat tego roweru
hellfirez1 Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Jaki to jest rower czy osprzęt jest warty tej ceny jak rower sprawuje się w terenie górzystym park ( żwir Piach ) jak resory znoszą jakieś obciążenia czy się rysuje co się psuło najczęściej wszystko jak są twoje odczucia na temat tego roweru Hmm. Miałem go pół roku, i niestety lub stety nie udalo mi sie niczego popsuc (oprócz skrzywionej obręczy, ale to się nie liczy ). Ramę miałem w kolorze czarno-czerwonym, i dość łatwo ją porysować ( przez matowy lakier ). Co do osprzętu, to nie jest źle ani super. Taki przeciętniak, ale trzeba wziąć pod uwagę to, że w tej cenie ciężko znaleźć coś lepszego. Widelec to dart3 pod nową nazwą, więc super sztywny nie jest, i lepiej działa pod cięszymi riderami, ale daje radę, to co ma na drodze, wybiera bez problemu Naped daje rade, dziala fajnie. Hamulce obowiazkowo wymiana klockow, do jazdy w gorach. Co rozumiesz przez teren gorzysty?
XernogBIKE Napisano 27 Marca 2013 Autor Napisano 27 Marca 2013 No ja się prowadzi na takim bardzo Hardcorowym terenie gdzie jest błoto piach woda odstające kamienia na 10 cm coś takiego jak się sprawdzają amortyzatory a i jeszcze jedno tytanie czy jest to rower na lata czy nie czy w wieku teraz 18 lat i jak jeżdżę w sezonie do dziennie lub co drugi dzień czy przy odpowiedniej konserwacji starczy on czy zaczną się problemy jakieś i będzie trzeba dokładać ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.