Mod Team bikergonia Napisano 26 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mam gorącą prośbę. Potrzebuję polską instrukcję do pulsometru Polar S720i oraz Polar S810i. Jeżeli ktoś ma to będę wdzięczna ( może być PDF ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 W domu mam tylko do 510/520, ale jutro będe miał do S710/S720, zeskanuję i wrzucę do końca tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Będę wielce zobowiązana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 W domu mam tylko do 510/520, ale jutro będe miał do S710/S720, zeskanuję i wrzucę do końca tygodnia Jak idzie skanowanie? Kiedy mogę spodziewać się "przesyłki". Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Mam gorącą prośbę. Potrzebuję polską instrukcję do pulsometru Polar S720i oraz Polar S810i. Jeżeli ktoś ma to będę wdzięczna ( może być PDF ) Mam polską do CS200cad, ale powiem szczerze, że tłumaczenie jest żanujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Mam polską do CS200cad, ale powiem szczerze, że tłumaczenie jest żanujące Ale pewnie to ten Twój CS to zupełnie inny sprzęt niż S720i czy S810i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ale pewnie to ten Twój CS to zupełnie inny sprzęt niż S720i czy S810i. No nie da się ukryć, że się trochę różni - nie wiem jak z menu, ale te "Twoje" S-y są najbardziej chyba zaawansowane. Mam w domu na CD - mogę wysłać jutro. http://polar.sportkonsulting.pl/index.php?ac=221&id=139 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 O.K. Jak możesz to podeślij, porównam z S-ami. Zamierzam dopiero kupić więc dokładniejsze wiadomości pomogą mi dokonać wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Sorry, że tak długo, ale zmieniam providera i nie mam w domu internetu Wrzuciłem tu (w wordzie) : link zabroniony.com/?d=57EHEH25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 11 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wielkie dzięki skrzynia. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwinas Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam i mam przeogromną prosbe do Skrzyni, :wink: abyś wrzucił jeszcze raz instrukcję do polara s720i na megaupload [bo jzu sie nie da korzystać,ponieważ: 'Odsyłacz zostanie reaktywowany po ponownym załadowaniu pliku. '] badź poprostu na maila erwinas@wp.pl z góry wielkie dzieki!:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wrzuciłem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwinas Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 dzieki, jestem wdzieczny :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.