Skocz do zawartości

[Rower XC/MTB] Jaki ? Do 2000-3000 zł:D

XernogBIKE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!!

Jak w temacie Jaki rower W tej cenie 2000-3000 zł . Taki na mój pierwszy maraton , jeżdżę od kąt pamiętam wiec mam wszyto obcykane a tan ma być na pierwszy maraton no i może jak pierwszy to i więcej się trafi bo maże o tym by należeć do jakiegoś TEAM :D Wiec wracając do sprawdy Jaki rower Na ten rajd I na treningi :D

Napisano

Sorki mam wstręt do kross bo kiedyś sobie kupiłem Kross haxagon v4 i po 1 miechu opony były łyse jak ch** ( normalnie użytkowane hamulców ) , Przednia przerzutka okazała się tak ch** ze nawet serwisant się jej nie pod ją naprawić ustawić bo bardziej opłacało się kupić nową ... i wiele wiele innych historii dlatego bez kross-ów prosze :D

170 cm

Tak używane też ale w bardzo bardzo dobrym stanie :D

Napisano

Akurat opona i przerzutka, nie była Krossa, tylko była adekwatna do wyłożonych pieniędzy. Nie oszukujmy się. Hexagony do najwyższej półki nie należą. W A7 masz osprzęt SLX. Nie będzie problemów. Jak na mój rozumek młody, to od marki zależy -w wyższych modelach- tylko rama. Reszta, to "dodatki". Jakie będą, zależy od ceny.

Napisano

Za 3tys można znaleźć bardzo dobry używany rower na Rebie i pełnym XT. Troszkę za późno się obudziłem z kupnem używki, ale jeśli będziesz systematycznie przeglądał allegro na pewno upolujesz jakąś okazje. Ja już sobie obiecałem, że nowego roweru nie kupie. To się teraz zupełnie nie opłaca...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...