Skocz do zawartości

[rower] do 1500 zeta dla kobiety

mala_mi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wielkie dzięki za tak błyskawiczną odpowiedź :) W takim razie wybieram tą bardziej uniwersalną wersję. Zależy mi na tym aby rower był w miarę stabilny w terenie podmokłym oraz na piaszczystym podłożu + korzenie, kamienie. Najczęściej będę go używała w jeździe po parkach (tych dzikich nie miejskich;). Oczywiście nie mogę wykluczyć jazdy po asfalcie, postaram się jednak wybierać jakieś skróty ;)) Góry też chętnie zaliczę, ale muszę troszkę popracować nad kondycją ;) Pewnie najpierw mazury :) Nie wiem czy to istotne, ale podaję swoje gabaryty: 165cm/52kg. Ogólnie zależy mi na tym, aby się troszkę pomęczyć, wyżyć, żadne tam dojazdy do pracy itp. Wcześniej jeździłam na szosówce, więc przed wjazdem na piaszczysty teren mam pewne obawy. Wieżę, że kolejny rower pozwoli mnie "naprostować" ;)

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Witam :) .

Właśnie zastanawiam się nad kupnem rowerku, coby zrzucić sporo kilogramów. Mam 165 i niestety 80 kg. Zastanawiałam się nad Scottem Contessą 50, ale nie wiem czy nie będę na ten rowerek za ciężka B). Gdybyście mogli doradzić mi coś wytrzymalszego w tym przedziale cenowym byłabym wdzięczna. A jeszcze lepiej gdyby był to rower z oferty tego sklepu: http://www.zuchlinski-sklep.com.pl/

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.