patth Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Cześć, zapodaje Wam link do roweru który mam zamiar kupić: http://allegro.pl/rower-mtb-street-dirt-ns-octan-one-void-2-0-i3111173944.html#tabsAnchor Ma 24 cali, czy nie będzie za mały jeśli mam 183cm? Jakoś boje się, że to lewy towar jakiś. Rama strasznie mała się wydaje, jak na 24 cali + ta kierownica to jak jakiś mini bmx.. Co powiecie na ten temat?
patth Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Na aukcji, sprzedawca jako rozmiar ramy dał 24. Na emaila mu napisałe, czy faktycznie ma 24 cali odpowiedzial że na 100%.
Airsofter Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Kolega wyżej dobrze mówi, to rama pod koło 24" a nie rozmiaru 24". Jak nie wierzysz sprawdź!
Roonin Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Sama rama to ma może z 14" jeśli jest jeszcze na 24" koła to raczej nie dla ciebie. Będziesz wyglądał jak słoń na mrówce i wybijesz sobie kolanami zęby. Dla ciebie to coś na kołach 26 i ramie 16"
LUKASZ1980 Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Tak się zapytam -kupiłeś rower, a teraz się pytasz czy dobry .? Wiadomo jak okazja to okazja.Ja bym nie kupował, jak bym nie był pewny.
patth Napisano 24 Marca 2013 Autor Napisano 24 Marca 2013 No to ten Pan, nie ma pojęcia co pisze. Chce mi opchnąć rower z błednymi danymi. Poprosiłem go o zdjęcia dodatkowe, to napisał że nie może zrobic bo rower jest w rodzinnym zdjęciu. I poprosił o jak najszybszą wpłatę. Już zaczynam żalować, że klikłem KUP. Wie ktoś, czy można cofnąć kupno? Pieniędzy jeszcze nie wpłaciłem.
Roonin Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Myślę że możesz się powołać na błędny opis. Inaczej "Towar nie zgodny z opisem". Poproś o anulowanie aukcji niech gość wystąpi o zwrot prowizji i tyle. Wprowadził cię w błąd złym, nie zgodnym z prawdą opisem i tego bym się trzymał. Absolutnie nie dał bym sobie tego wcisnąć ryzykując nawet negatywa (chociaż tak naprawdę to gość zasłużył na negatyw). A na przyszłość najpierw pytaj potem kupuj .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.