provid Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 To co bikerzy... spotykamy się pod pomnikiem Starego Marycha? Mimo mrozu i śniegu chyba czas już zacząć sezon http://epoznan.pl/news-news-39393-Rowerowe_powitanie_wiosny_w_Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Chyba w tym Poznaniu to same ciepłe kluchy mieszkają . Przejeździłem całą zimę i nie pękam, jeżeli chcesz jutro śmignąć w jakąś trasę, napisz do 12.00 dnia jutrzejszego na prv pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Ja już od stycznia jeżdżę codziennie po ostatniej podwyżce biletów ! Więc zima mi nie straszna No i z chęcią bym się wybrał gdzieś ale niestety mam obowiązki rodzinne i nie dam rady, bo będę poza Poznaniem. Ale w tygodniu wieczorem lub tym bardziej w weekend to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.