Skocz do zawartości

[rama]Zmiana ramy ~600 zł

Lowrider

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Posiadam rower Scott Aspect 45 z 2008r. Na ten sezon postanowiłem zmienić ramę na większą. Mieszkam w Szczawnicy (dość duże zróżnicowanie terenu). Rozmiar ramy na tym rowerze to 17"

Wzrost:176

Waga:~70 kg

Napisano

W podanym przez Ciebie budżecie i jeśli chcesz nową raczej o zacięciu sportowym - Peak. Wiele osób, na forum wypowiadało się bardzo pochlebnie w tym ja (od czerwca 2012) :)

Jeszcze bardziej popularne są wersje pod 29er, i też nie znalazłem negatywnych komentarzy.

Napisano

No tak właśnie myślałem od dłuższego zastanawiałem się czy wybrać tą ramę. Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. A jaki rozmiar wybrać L będzie dobry ? Pozdrowienia z gór :)

Napisano

prawda żę poisony są krótkie,zwarte,ale przez co zwrotne.w mniejszej ramie szło jeździc,ale zdarało się że gdy miałem nie zapięte buty to haczyłem nimi o przednie koło ;p ale musze zaznaczyć że 50-tka wcale nie jest za duża, bo wg producenta wzrostem jestem dokladnie pomiedzy 46/50 jaikes ot sie chyba tu robi ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...