EpicPoznan Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Nazwa: Merida Ninety Six (2013) Data dodania: 23 marzec 2013 - 12:18 Postanowiłem poeksperymentować Zawitał napęd XT 780 2x10 Zawitały też ciężkie ale bardzo sztywne koła (ok 1600gram) - o wiele sztywniejsze niż crossmaxy Dotarł też nowy tylny wahacz wymieniony w ramach gwarancji Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jakie dokładnie koła zapodałeś (model) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 dt 240s DT XR400 dt Comp fakt, koła nie są lekkie, miałem dużo lżejsze wielokrotnie, ale są bardzo sztywne. poprzednie koła miałem zawsze na płaskich szprychach, bardzo sztywnie wzdłóżnie, ale poprzecznie strasznie wiotkie, coś za coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
EpicPoznan
Nazwa: Merida Ninety Six (2013)
Data dodania: 23 marzec 2013 - 12:18
Postanowiłem poeksperymentować Zawitał napęd XT 780 2x10 Zawitały też ciężkie ale bardzo sztywne koła (ok 1600gram) - o wiele sztywniejsze niż crossmaxy Dotarł też nowy tylny wahacz wymieniony w ramach gwarancji
Zobacz rower
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.