pedro Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 wybieram sie na rowerek w gory swietokrzyskie jezeli ktos ma ochote zapraszam morze byc milo pozdrawiam pedro333@onet.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zordiak Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam A dokładniej w jakie miejsce? POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam A dokładniej w jakie miejsce? POzdrawiam jeszcze dokladnie nie myslalem na razie mam pomysl ale u mnie to szybko lubie cos na szybko tak jest ciekawie po za tym tam jest wiele ciekawych miejsc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 pedro: witamy. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grinch Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jeszcze dokladnie nie myslalem na razie mam pomysl ale u mnie to szybko lubie cos na szybko tak jest ciekawie po za tym tam jest wiele ciekawych miejsc pozdrawiam A może pod Czestochowę?? Jaki masz plan? Czy jedziesz? Kiedy? Na jak długo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.