pedro Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 wybieram sie na rowerek w gory swietokrzyskie jezeli ktos ma ochote zapraszam morze byc milo pozdrawiam pedro333@onet.eu.
zordiak Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam A dokładniej w jakie miejsce? POzdrawiam
pedro Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam A dokładniej w jakie miejsce? POzdrawiam jeszcze dokladnie nie myslalem na razie mam pomysl ale u mnie to szybko lubie cos na szybko tak jest ciekawie po za tym tam jest wiele ciekawych miejsc pozdrawiam
Ecia Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 pedro: witamy. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe .
Grinch Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 jeszcze dokladnie nie myslalem na razie mam pomysl ale u mnie to szybko lubie cos na szybko tak jest ciekawie po za tym tam jest wiele ciekawych miejsc pozdrawiam A może pod Czestochowę?? Jaki masz plan? Czy jedziesz? Kiedy? Na jak długo?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.