Dawidek Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 A więc noszę sie z zamiarem kupna korby waham się pomiedze Roox-em , Xtr-em , Truvativ-em Stylo Jeżdżę w XC .Od roweru wymagam ,żeby był lekki przedewszystkim ,ale to jest element na którym nie warto oszczędzać Co sądzicie o tych korbach którą byście wybrali ?? waże 57 kg jest to bardzo mało chyba mogę sobe pozwolić na ultralekką korbę :wink: Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oj Dawidek ofc masz kase to roox, potem jako ze jestes lekki to truvative stylo[wersja w zasadzie najekonomiczniejsza], a potem XTR ;].Ale to tylko moje zdanie[nie przepadam za XTR-em] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Skoro stac Cie bedzie na xtr'a to polecam rozejrzec sie za korba FSA carbon pro team issue klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandar Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 pozwalam sobie odgrzebac temat bo nigdzie nie znalazłem żadnego info na teamt korb fsa carbon. Czy ktos używał tego specyfiku w swoim sprzecie, jak sie spisują, jaka sztywność noi głowna rzecz wytrzymałość przy takiej wadze?? Czy jest to dobra alternatywa w porownaniu do s-mano xtr ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.