Krasiak96 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam z jaka siłą mam przykręcić śrubę która dociska oliwkę do środka klamki/zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Błąd ortograficzny w temacie to duży obciach. Do wyczuwalnego oporu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysa Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Widzę, ze mamy tu nauczyciela, witam pana profesora, to nie złośliwie, tylko się droczę na wyczucie weź weź aż do oporu, ale nie na siłę do może pójść gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ok dzięki Na szybko pisałem ale zawsze znajdzie się osoba która się przyczepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 witam pana profesora, to nie złośliwie, tylko się droczę No cóż mnie takie kwiatki nie śmieszą a drażnią, a do nauczyciela mi daleko. Może z racji wieku zwracam uwagę na to jak ktoś pisze albo mówi. Nie czepiam się, jak piszesz tak Ciebie oceniają (nie wszyscy oczywiście ). To tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Max 5 Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.