MagikGK Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam, kupiłem Marzocchi Junior T ale w domu zauważyłem że mocowanie na zdjęciach powinno być wymienione, ponieważ jest pęknięte i te "bolce" są inne. I mam pytanie gdzie mogę takie coś kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilio3 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 U dystrybutora czyli gregorio, powinni mieć takie tajle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gregorio - chyba żartujesz... Są niesłowni, niekonkretni i wszystko załatwiają najszybciej jak się da czyli na sierpień... Mocowanie na klips jest o tyle niewdzięczne, że jesli zamkniesz klips i nie ruszasz to jest ok, ale jeśli często wozisz rower w samochodzie i zdejmujesz koło to ten walec w który wkręcasz śrubę lubi sobie pęknąc lub strzeli w nim gwint. Prosty sposób - idziesz do tokarza i prosisz by Ci coś takiego wytoczył z możliwie jak najtwardszego materiału. Robiłem takie coś kumplowi który regularnie łamał aluminiowe walce, zaś walec ze stali nierdzewnej siedzi u niego już ponad miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.