Ada93m Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Dlaczego któryś z szanownych moderatorów zamknął temat dotyczący rozmów dot. letnich ciuszków rowerowych? Sprawa przecież jeszcze jest w trakcie a forum jest chyba po to, żeby każdy z zainteresowanych mógł coś dorzucić od siebie...
kraszak Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Właśnie dla tego aby uniknąć bałaganu i zbędnych komentarzy oraz spamu który jest zbędny. Ciuchy po świętach więc nie ma już o czym dyskutować.
Ada93m Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Jasne, było w tamtym temacie powiedziane i to dużo ale żadnego zakończenia, poinformowania ze strony modów o powodzie zamknięcia. A dyskutować owszem jest jeszcze o czym bo fizycznie ubrań w naszych rękach brak - z góry uprzedzam, ze nie kieruje tego do osób zajmujących się sprawą.
FriQ Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Bo na tym forum taka patola jest, każdy zamyka tematy bo mu się nudzi....
michalj Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Z zamknięciem tematu to przegięcie. Wpłaciliśmy kupę kasy, ciuchy grubo spóźnione, a temat zamknięty...
razorjack Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Dlaczego któryś z szanownych moderatorów zamknął temat dotyczący rozmów dot. letnich ciuszków rowerowych? no jak to dlaczego?? bo zima była przez ostatnie miesiące (i nadal jest) !! dziwny zwyczaj zamykania tematów na tym forum i tłumaczenia 'żeby nikt postów nie nabijał', a jak ktoś stworzy nowy temat z kontynuacją tematu ze starego, to nie nabije postów? za to ciężej będzie rozmawiać, bo część wiedzy będzie w starym temacie, część w nowym. tak samo dziwni niektórzy są userzy, którzy po dowiedzeniu się czegoś w temacie, piszą 'można zamknąć'.... chyba nikt nie wie po co jest forum i jak powinno działać....
Niszczacyzboze Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Brak słów... Wyrzucacie tu żale, że spóźnione, że drogie, że firma fe, jakby to coś miało zmienić. Wystarczyło śledzić temat o ciuchach zimowych, żeby wiedzieć że TP może mieć poślizgi itp, co więcej tym razem nie z ich bezpośredniej winy. Moderatorze, zamknij następny spamerski temat
kazafaza Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Dlaczego któryś z szanownych moderatorów zamknął temat dotyczący rozmów dot. letnich ciuszków rowerowych? Sprawa przecież jeszcze jest w trakcie a forum jest chyba po to, żeby każdy z zainteresowanych mógł coś dorzucić od siebie... Wyjaśnienie tutaj, temat zamkniety bo nie ma sensu go zaśmiecać jeszcze bardziej, o czym chcielibyście pisać - jak to Wam się dłuży czas w oczekiwaniu na ciuchy? Ja również zamówiłem i czekam tak samo jak inni, ale panuję(lub przynajmniej staram się) nad swoją cierpliwością. Z zamknięciem tematu to przegięcie. Wpłaciliśmy kupę kasy, ciuchy grubo spóźnione, a temat zamknięty... ...jak wyżej! A poza tym gruba przesada - miały pod koniec Marca, a więc nie wiem o jakim "grubym spóźnieniu" piszesz... Bo na tym forum taka patola jest, każdy zamyka tematy bo mu się nudzi.... A według mnie największa patola to niecierpliwi użytkownicy, którzy nie mają nic sensownego do dodania, zamiast przeczytać temat zadają te same pytania po raz enty... A bezpośrednio do Ciebie - nie dolewaj oliwy do ognia, jakoś nie pamiętam żebyś był na liście zamawiających, więc uprzejmie proszę o pohamowanie się z takimi wypowiedziami. I czemu nikt nie narzeka na darmową bandanę? POZDRo-:ver
Mod Team safian Napisano 21 Marca 2013 Mod Team Napisano 21 Marca 2013 poinformowania ze strony modów o powodzie zamknięcia No właśnie dlatego, że nie czytacie ze zrozumieniem (bo informowałem, że zamknę). A wiesz dlaczego? Bo jest 50 stron tematu i znalezienie jakiejkolwiek ważnej informacji graniczy teraz z cudem. Było powiedziane na kiedy mają być ciuchy i oczywiście przed terminem trzeba milion razy dopytywać kiedy będą. Tak samo było chociażby z informacjami na temat kieszonek, silikonowych wstawek, zamków, pieluch, pytania dotyczące drugich terminów. Jest podana informacja a i tak co kilka stron powtarzają się te same pytania. Wszystko co trzeba wiedzieć jest w temacie napisane. To, że wpłaciłeś kasę to dobrze, wszystkie informacje są podawane na bieżąco i zaręczam, że swoje ciuchy dostaniesz. Jeżeli pytanie jest na tyle ważne, że nie możecie spać po nocach to możecie napisać na PW do bigosa.
venom2000 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Idę kupić linę i poszukam spokojnej piwniczki Dobranoc :woot: co z wami ludki drogie?? Ogarniacie temat ciuszków a nikt nie ogarnia tematu wpłat za lokal i nocleg termin mamy do końca marca na wpłatę zaliczek !! ruszcie się panowie
premier2 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Temat zlotu i wpłat za nocleg poruszany jest w innym wątku i nie róbmy tutaj OT. Od wylewania żalów na moderatorów jest dział techniczny
Ada93m Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Od wylewania żalów na moderatorów jest dział techniczny W wolnym czasie z chęcią skorzystam. A że jest grubo 50 stron tematu. No taki naród i jako doświadczeni moderatorzy powinniście wiedzieć, że są tematy o dłuższych, dłuższych życiorysach a zarazem o sprawach mniej ważnych. A no i na zakończenie. Spokojnie sobie bym czekał na te ciuszki choć by miały być jeszcze później. Zdenerwowało mnie tylko nadużywanie "władzy".
Mod Team safian Napisano 21 Marca 2013 Mod Team Napisano 21 Marca 2013 są tematy o dłuższych, dłuższych życiorysach a zarazem o sprawach mniej ważnych. Tak, i właśnie dlatego tamte tematy nie są zamykane, chyba nie do końca zrozumiałeś powód zamknięcia... Nie wiem dlaczego definiujesz to jako nadużywanie władzy - moderacja to również utrzymywanie porządku i zamknięcie tematu właśnie tym skutkuje. Powtarzam: jeżeli masz bardzo ważną sprawę to bigos zapewne chętnie udzieli odpowiedzi na PW. Chciałoby Ci się czytać kilka stron spamu w temacie, żeby znaleźć informację dot. opóźnienia? Bo jak widać w temacie niektórzy mają problemy z przeczytaniem 2 poprzednich stron tylko muszą zapytać... W zeszłym roku jakoś temat miał 20 stron mniej a to i tak poruszając ciuchy jesienne, umawiania się na rozwożenie ciuchów i inne takie.
ukaniex Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Polecam nie organizować już takich akcji. Dorośli faceci, a zachowują się jak dzieci... chociaż nie, dzieci wiedzą czego chcą.
Mod Team mrmorty Napisano 21 Marca 2013 Mod Team Napisano 21 Marca 2013 Od zażaleń jest dział techniczny; Temat zamknięty bo powstają posty w rodzaju "dlaczego jeszcze nie mam ciuchów? Co z tego że termin pod koniec marca?! Dla dobrego imienia powinni zrobic wcześniej..." ; Temat zostanie otwarty w chwili gdy koszulki dotrą do Bigosa - nie wcześniej; Razorjack - Ciebie też nie widzę na liście więc po co ten spam? Nadużyję władzi(ciekawe co władzia na to ) i zamknę temat; I jako że jestem jednym z modów co to ponoc "zabija istotę forum" to ostrzeżenia w gratisie lecą!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.