kadargo Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dokładnie. SAG czyli wstępne ugięcie amortyzatora. No i nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ile powinien wynosić prawidłowy SAG? 20% ? Tak gdzies czytałem. Jesli to prawda to znaczy, że jak miałbym Epicona 100mm to musi sie ugiąć 2cm po wejściu na rower? Sry. Za mo zliwe błeby, ale pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Tak śledzę ten wątek, bo akurat jestem też na etapie wymiany amorka i widzę, że kolega z 300zł skoczył już na 600 Wiem, że im droższe tym lepsze ale niestety mój budżet jest strasznie okrojony i musiałem się zmieścić również w kwocie 300zł max. Mój wybór padł na Subtour XCR LO 100mm a najtaniej znalazłem go tutaj http://rowertour.com/suntour-xcr-lo-100mm-piwoty-disc-amortyzator-2012.html W sobotę jadę na gruntowny serwis, bo jest trochę do zrobienia i wymiany przy moim rowerku a z opinii znajomych, to chwalą go sobie. Podobno nawet moja waga 85kg nie jest mu straszna Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A ile powinien wynosić prawidłowy SAG? 20% ? Tak gdzies czytałem. Jesli to prawda to znaczy, że jak miałbym Epicona 100mm to musi sie ugiąć 2cm po wejściu na rower? Sry. Za mo zliwe błeby, ale pisze z telefonu Tak, powinien wynosić około 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Mój wybór padł na Subtour XCR LO 100mm Do 300zł nic nowego i zarazem lepszego nie znajdziesz, no chyba ze jakaś okazja czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.