giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Aa. Przy ściągnięciu podkładki pod mostek będzie lepiej. Opłaca się w to pchać ? Możesz ściągnąć podkładki które masz pod mostkiem bodajże 2. Będziesz miał wtedy niżej kierownicę. No tak. Odpowiedziałeś wcześniej, a ja nie zauważyłem i sam coś podobnego napisałem. Sorry. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Niżej kierownica bardziej sportowa sylwetka. Ja osobiście nie chciałem przycinać reby więc mam komin. Jest tak że jedną podkładkę mam pod mostkiem a drugą nad i na niej kapsel. Wizualnie nie jest to piękne ale górną podkładkę kupiłem karbonową . W tym przypadku nie będziesz musiał nic przycinać. Jeżeli by wystawało trochę nad to można szlifierką kątową przejechać lub zwykłym pilnikiem do metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 No ok ok. A jak z pracą tego XC32 ? Mam jeszcze to - http://allegro.pl/rock-shox-tora-nowy-i3124190352.html , ale wątpie, żeby ktoś mi ją oddał za tanie pieniądze i myślę, że się będą bić. Chyba sobie odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 xc 32 to odpowiednik xcr . Tore z twojego linku odpuść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Tej Tory za takie pieniądze nie wywalczysz choć kto wie. O tym XC32 dużo opinii nie ma ogółem dobrze się sprawuje w xc choć wagą nie zachwyca. Tak jak wyżej kolega napisał taki XCR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 A wiecie coś o luzach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Xc 32 jest za ~500zł więc ja nie widze sensu kupna . W tej cenie tylko raidon/spinner/epicon/ http://allegro.pl/manitou-drake-olej-powietrze-1900g-i3103394594.html bierz jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Hmm. Cena ;/ Jak już to za tą cenę tylko jakoś w kwietniu lub maju mogę wziąć. A co z tym silverem? Jest za 122 zł w licytacji nowy z manetką i może się uda go wygrać na snajperze ustawię sekunde przed końcem i może się uda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Recon jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Z tego co pamiętam możesz maksymalnie 3s przed końcem ustawić snajpera ale to i tak starcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 To o silvera zawalczę bo cena okazyjna. Może się uda go za grosze wyrać. Jak nie to o tego manitou drake jeszcze zobacze co będzie. Manitou poszedł za grubo ponad 500 zł. Niestety, na tą chwilę tyle nie mam więc odpuściłem.. Silver.. W nim nadzieja ;D A ta Tora za 400. Pamiętacie ? Za 350 opłaca się brać ? A NCX ? Co to jest za amor ? Tanie są. Jak z luzami ? RS TK32 jak łapie luzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 NCX jest na koło 28 do crossów i trekking. Sprężynowej tory bym nie kupił. W tej cenie szukaj amortyzatora powietrznego, 80-100mm . Jak masz sie zastanawiać do grudnia to kup raidona lod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Wezmę albo Spinnera, albo Raidona, albo dozbieram kasę na Epicona z manetką. Epicon mnie woła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Spinner to kot w worku, do tego nikt go nie będzie umiał pewnie serwisować. Epicon to bezpieczny wybór. Tora to cięzkie kowadło, raidon tak szczerze nic rewelacyjnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ktoś o spinnerze napisał tak : "Jak za tą cenę... Brać !" Ponoć w USA biorą masowo A tak w ogóle. opłaca mi się dopłacać do Epicona, skoro dziennie robię ok. 30 KM i to jest głównie miasto, krawężniki i inne duperele i czasem droga dziurawa (szutrowa, leśna) ? Fakt. Chciałbym manetkę ! Ale czy warto ? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 U nas rowery z supermarketu też- i co iść tą drogą ? Swoja drogą dodatkowa manetka to jakiś fetysz ? Sam planowałem tai amor mam bez i co z tego? Mogę zablokować go bez problemu podczas jazdy z goleni ale sporadycznie z tego korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 U nas rowery z supermarketu też- i co iść tą drogą ? Nie zawsze to popłaca A odpowiedziałbyś na pytanie może ? Muszę się w końcu zdecydować.. Teraz patrzyłem na te Epicony już i w sumie bym brał ale czy warto dopłacać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Manetka jest niepotrzebna moim zdaniem, nie ma problemu ze schyleniem sie w czasie jazdy i zablokowaniem amortyzatora. Ale generalnie co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 No wiem ;D Nie lubię wywalać kasy w błoto, ale niestety jestem mega gadżeciażem i fajnie by było ją mieć.. To co ? Warto dopłacać do tego Epicona 150 zł (+200 zł z manetką) czy lepiej kupić np. Raidona LO (wolałbym LOD jak już) za 300 zł nowego ? Tak jak pisałem nie jeżdże nie wiadomo jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Teraz patrzyłem na te Epicony już i w sumie bym brał ale czy warto dopłacać.. epicon to chyba najtańszy, lekki i dobrze pracujący amor na rynku. Moim zdaniem przy jego cenie to naprawdę dobry wybór. Przecież nie polecamy ci reby itp Jeśli dokładając tę stówę masz głodować przez 2 miechy to kup raidona, ale moim zdaniem bardzo opłaca się dopłacić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dobra, jak mi się nic nie odwidzi, czy coś to kupię Epicona. Najtaniej widziałem za 450 zł + wysyłka gratis. Za 499 zł jest z manetka + wysyłka gratis. Macie gdzieś taniej może ? Nie znam stron z częściami rowerowymi, a czasem tam zdarzają się fajne promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 To moze jakiegos spinnera sw 7 uzywke albo jakiegos rock shocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Szewka przeczytaj prosze ja ciebie całe 5 stron tematu a dopiero potem sie wypowiadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 2i regulaminu No dokładnie Trochę popisaliśmy Jak znasz jakieś tanie sklepy internetowe, gdzie będą Epicony to możesz słać, bo jak na razie to szukam jak najtaniej. Mam za 450 zł LOD i za 499 zł RLD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Znalazłem 5 zł taniej plus dostawa gratis. http://rowertour.com/pl100mm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.