Skocz do zawartości

[Amortyzator] Przedni do 300zł 65 - 75 Kg

Rekomendowane odpowiedzi

Niewystarczy . Pompka do amortyzatora ma specjalny wężyk który minimalizuje straty powietrza przy podpinaniu i odłączaniu oraz węższy tłok umożliwiający bardzo dokładną manipulacje ciśnieniem

http://m.allegro.pl/przedmiot,pompka-beto-mp-035-do-amortyzatorow-amortyzatora,3049238090.html

Okej, okej dzięki za całe info. Jak coś to jeszcze będę pytał.. ;) Z amorkiem zobaczymy jak z kasą będzie, ale już przynajmniej wiem, że tylko XCR ew. jak bym miał więcej do wydania to Raidon.. Z klocków to te Deore. Wszystko wiem jak na razie.

Kurcze. Chyba dozbieram te kilka złotych i kupię Raidona. Razem wyjdzie jakies 450zł ale cóż (amor + pompka). Macie coś w tej cenie jeszcze ? Najlepiej, żeby słabo luzy łapał bo nie mam ani kasy ani chęci na zmiane amorka co sezon.

Sorki za PPP, ale zobaczcie to : Amortyzator Rock Shox DART 2 + POPLOCK 26" (3111435475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

http://allegro.pl/amortyzator-rock-shox-tora-120-super-stan-rs-i3117005201.html

Warto ? Jak tak to kupię, bo cena kusząca.

To SW7 jest o tyle dobre, że tanie. Golenie 28mm i przy cięższych osobach jak jest ustawiony na pracę to można go ponoć łatwo dobić, a znowu jak jest ustawiony na osobę to nie wybiera mniejszych dziur.. Epicona nigdzie taniej nie dostane ? Wie ktoś jakie mogę mieć golenie w tym moim XCT? Wiedziałbym czy np. na 28mm bym mial sztywność.

Aaa to nie wiem czy warto ryzykować z tymi 28mm. W sumie to nie katuję roweru, tylko jeżdżę po prostu żwawo. W tych SW7 ponoć słychać jakieś dźwięki jak jest zablokowany.. Mimo wszystko cena do mnie przemawia.. ! Jakbym miał pinionszki to oczywiście epicon. ;)

A Spinner Ammo ? Wie ktoś coś o nim ? W necie słabo w ogóle. o tych spinnerach napisane.. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...