Skocz do zawartości

[sklep] gravityshop.eu

evo07

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, miał ktoś odczynienia z tym sklepem.

Dane sklepu są na ich stronie http://www.gravityshop.eu/pl/i/Kontakt/7 (Kraków)

Bo ja mam problem.

Mianowicie zamówiłem parę gratów od nich na kwotę 126zł - zamówienie zostało potwierdzone:'W naszym sklepie o godzinie 2013-03-11 08:41:07złożyłeś zamówienie...' Przelew poszedł. Od tamtej pory żadnego kontaktu, telefon wyłączony, na mail'e zero odpowiedzi, na strone fejzbukowej - żadnej odpowiedzi... Miałby ktoś możliwość z Krakowa zorientować się czy ktoś tam żyje? Może być przez znajomych - jakiekolwiek info bo nie wiem czy mam z tym gdzieś do polismajstrów zgłaszać czy co??

Help!!!

Pozdrower - robson

ps: póki co nie polecam!!!

• 2 tygodnie później...

Witam, miał ktoś odczynienia z tym sklepem.

Dane sklepu są na ich stronie http://www.gravitysh.../pl/i/Kontakt/7 (Kraków)

Bo ja mam problem.

Mianowicie zamówiłem parę gratów od nich na kwotę 126zł - zamówienie zostało potwierdzone:'W naszym sklepie o godzinie 2013-03-11 08:41:07złożyłeś zamówienie...' Przelew poszedł. Od tamtej pory żadnego kontaktu, telefon wyłączony, na mail'e zero odpowiedzi, na strone fejzbukowej - żadnej odpowiedzi... Miałby ktoś możliwość z Krakowa zorientować się czy ktoś tam żyje? Może być przez znajomych - jakiekolwiek info bo nie wiem czy mam z tym gdzieś do polismajstrów zgłaszać czy co??

Help!!!

Pozdrower - robson

ps: póki co nie polecam!!!

Temat do zamlknęcia. Odezwali się po ponad tygodniu z przeprosinami że niby system się wysypał - pieniądze odesłali - nie polecę niestety...

• 4 miesiące temu...

Jestem w tej samej sytuacji.

Zamówiłem 11 sierpnia. Kasy nie dało się wpłacić przez payu. Po tygodniu sam się do nich odezwałem, bo od nich 0 odzewu. i o dziwo odpowiedzieli. Naprawili możliwość wpłat i zwalili wszystko na system, który ponoć wymieniają. Mija tydzień i nadal brak zamówienia, kontakt telefoniczny niemożliwy, teraz czekam na e-mail.

Czy ktoś coś u nich kupował w międzyczasie lub może potwierdzi, że ten sklep istnieje?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...