evo07 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam, miał ktoś odczynienia z tym sklepem. Dane sklepu są na ich stronie http://www.gravityshop.eu/pl/i/Kontakt/7 (Kraków) Bo ja mam problem. Mianowicie zamówiłem parę gratów od nich na kwotę 126zł - zamówienie zostało potwierdzone:'W naszym sklepie o godzinie 2013-03-11 08:41:07złożyłeś zamówienie...' Przelew poszedł. Od tamtej pory żadnego kontaktu, telefon wyłączony, na mail'e zero odpowiedzi, na strone fejzbukowej - żadnej odpowiedzi... Miałby ktoś możliwość z Krakowa zorientować się czy ktoś tam żyje? Może być przez znajomych - jakiekolwiek info bo nie wiem czy mam z tym gdzieś do polismajstrów zgłaszać czy co?? Help!!! Pozdrower - robson ps: póki co nie polecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam, miał ktoś odczynienia z tym sklepem. Dane sklepu są na ich stronie http://www.gravitysh.../pl/i/Kontakt/7 (Kraków) Bo ja mam problem. Mianowicie zamówiłem parę gratów od nich na kwotę 126zł - zamówienie zostało potwierdzone:'W naszym sklepie o godzinie 2013-03-11 08:41:07złożyłeś zamówienie...' Przelew poszedł. Od tamtej pory żadnego kontaktu, telefon wyłączony, na mail'e zero odpowiedzi, na strone fejzbukowej - żadnej odpowiedzi... Miałby ktoś możliwość z Krakowa zorientować się czy ktoś tam żyje? Może być przez znajomych - jakiekolwiek info bo nie wiem czy mam z tym gdzieś do polismajstrów zgłaszać czy co?? Help!!! Pozdrower - robson ps: póki co nie polecam!!! Temat do zamlknęcia. Odezwali się po ponad tygodniu z przeprosinami że niby system się wysypał - pieniądze odesłali - nie polecę niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jestem w tej samej sytuacji. Zamówiłem 11 sierpnia. Kasy nie dało się wpłacić przez payu. Po tygodniu sam się do nich odezwałem, bo od nich 0 odzewu. i o dziwo odpowiedzieli. Naprawili możliwość wpłat i zwalili wszystko na system, który ponoć wymieniają. Mija tydzień i nadal brak zamówienia, kontakt telefoniczny niemożliwy, teraz czekam na e-mail. Czy ktoś coś u nich kupował w międzyczasie lub może potwierdzi, że ten sklep istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 U mnie podobie, brak jakiegokolwiek odzewu ze strony sklepu. Nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.