lulek Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 gdzie kupujecie ciuchy na rower? internet? sklepy firmowe czy moze supermarkety, minimarkety (to apropo topa o lidlu)? moze macie jakies sposoby na kupienie ciuchow taniej niz normalnie? a moze chodzicie po wszystkich sklepach i lapiecie okazje? pozdrofka! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 To ja zaczne (wypisze ten sezon - poprzednich nie pamietam ) 1. Lidl - koszulka, spodenki, skarpetki 2. Salon Authora - Kask i rękawiczki (tylko tam byly rozmiary które potrzebowałem i nie musiałem czekać aż mi sprowadzą) 3. Kross - dostałem koszulke i spodenki Kross Racing Teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 W lidlu czasami można coś dostać, na allegro można bardzo tanio kupić np. ostatnio kupiłem fajna koszulke kolarska (nowa) za 19zl, a jeszcze wczesniej koszulke (lekko uzywana) mtbrewiev.com za 12zl (http://www.velowear.com/images/productimages/1010294X.jpg). Również w sklepach z odzieżą używaną mozna znaleźć różne ubrania rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Koszulke mam z allegro, spodenki z carefoura, rekawice z neta (gostek też sprzedaje na allegro), buty normalny sklep, kurtka przeciew wiaterkowi Himountain(przymiarka), kask normalny sklep(przymiarka)........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciuchy przewaznie kupuje w internetowych sklepach rowerowych, bo tam najlatwiej dostac odziez Biemme. Poza tym jak gdzies trafi mi sie okazja to tez z niej korzystam. Udalo mi sie np. kupic fajna bluze przeceniona ze 140 zl na 50 zl w GoSporcie. Poza tym dostalam komplet odziezy od grupy Intel Action. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harpoon Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja korzystam zdecydowanie najwięcej z allegro i sklepów internetówych. Kiedyś zdarzało mi się przepłacać w sklepikach rowerowych, teraz jestem czujny. Na allegro kupiłem w zasadzie wszytsko, 2 kaski (1 pękł w górkach) spodeniki Biemme (krótkie + długie) koszulki no i bielizna z Crafta tylko buty kupiłem w real sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Kupuje tylko w sklepach rowerowych , po wczesniejszym przymierzeniu W sumie to w jednym sklepie kupuje caly czas . Najwiekszy wybor , dobre ceny , rabaciki dostaje z racji tego , ze jestem stałym klientem Nigdy nie kupuje ubran bez przymierzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 aha... piszcie dalej ja sie wypytuje bo sie chce zaopatrzyc w jakis komplet'na poczatek' no i zeby byl w miare tani - na niskiej cenie najbardziej mi zalezy na pewno kupie termoakywna koszulke i spodenki (allegro coolmax) a reszta to juz bedzie trzeba ostro ciac koszty ;] mtbrewiev.com za 12zl ta mi sie najbardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.