bruce95 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Od pewnego czasu poszukiwałem uszczelek do moich hamulców Tektro Auriga. W lokalnych sklepach z uszczelnieniami nie udało mi się znaleźć, za to po przekopaniu internetu znalazłem ten temat o dorabianiu uszczelek przez firmę GG Trading. Początkowo autor wysłał zacisk Shimano do wymiarowania, ale po pewnym czasie jakiś użytkownik Tektro też to zrobił, więc posiadają wymiary uszczelek do hamulców obu firm. Z opinii wynika, że uszczelki te rozwiązują problem puchnięcia hebli zimą. Czy są jacyś chętni do zamówienia? Może udałoby się trochę stargować przy większym zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aprilkowiec Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jestem bardzo zainteresowany. Ile kosztują takie uszczelki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Prawdopodobnie tak jak w linku więc ok. 7,38 szt. Niestety ja zmieniłem plany i jak na razie nie potrzebuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.