Skocz do zawartości

[wyścig] "IV Ogólnopolski Wyścig MTB Susz 2013"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

AreBie :) czy ty czasami nie jesteś tym trolem co komentuje każdy mój post w kategorii imprezy :)

Stary posłuchaj, jasno się do wszystkich mówiło przez zaiste głośniki, prawą stroną panowie i panie... co potem się działo... popierniczali jak popadnie a na szutrowej lewą stroną... no dlaczego to nie wiem skoro prawa tak samo równa była :D

Ja nie mam super formy, nie jestem pro ani semi pro... też jestem amator i jak czuję, że mi siedzą na plecach to spierdzielam tam gdzie krzyczą albo sam zajmuję prawą, wyprzedzi to wyprzedzi potem go dogonię :)

Schodzę z roweru to się usuwam na bok żeby Ci co mają wyrobione raciczki wjechali bez problemu.

Oszołom to każdy który cisnął na alejce do osiągnięcia palpitacji serca po czym zablokował ruch tak że ludzie wpadali na siebie przy hamowaniu, właśnie ja byłem tym szczęśliwcem który oberwał od tyłu.

Przepraszam, że tak ostro ale z lekka się zirytowałem, na poprzednich maratonach nie było takich sytuacji, nawet w Bytowie gdzie cisnęło na raz 500 osób z ostatniego sektora.

Napisano

Widzę że miłośnicy teorii spiskowych i fajterzy się zebrali. Nazywać kogoś "oszołomem" bo zszedł z roweru pod piaszczysta górkie, zazdrościć komuś wyrobienia formy przez rok czasu. Tylko to potraficie? Idźcie lepiej pojeździć to może i wam ktoś będzie za rok zazdrościł techniki i kondycji.

czy Ty umiesz czytać ?

napisałem, że firma od pomiaru czasu była słabiutka i narobiła błędów m.in. co innego na wczorajszej dekoracji a co innego w dzisiejszych wynikach. Podpada mi więc wynik osoby, którą kojarzę. Nie wierzę w nagły przyrost formy czterdziestoparolatka kompletnego amatora, który z roku na rok niby robi postęp z ogona do pierwszej dziesiątki. Bardziej pachnie mi to właśnie pomyłką pomiarowców.

Tak wogóle to nie rozmumiem jak można tak długo opracowywać wyniki mając elektroniczny pomiar czasu z odpowiednią aplikacją. Czekasz parę godzin po wyścigu i dają jedynie pierwsze trójki w poszczegolnych kategoriach i to jeszcze dzisiaj okazuje się, że z błędami.  Inne firmy pomiarowe mają wyniki na bieżąco, nie zdążysz dobrze odsapnąć na mecie już pierwsze listy z wynikami wieszają, tak robi np. domtel-sport. W zeszłym roku Susz nie miał firmy od pomiaru czasu i wcale gorzej nie było.

Ja generalnie nie mam do organizatora, trasy, zawodnikow itp żadnych uwag negatywnych, lipą podjeżdża jedynie pomiar czasu. Wg mnie szkoda kasy na takie coś, można mierzyć jak w zeszłym roku i też jest fajnie a taniej dla organizatora.

Napisano

No na bank było coś nie tak bo w M1 pod podium podeszło 4 kolesi i jeden się ostro kłócił. Widziałem z bliska ale nie słyszałem o co poszło.

Teraz nie pozostało nam nic innego jak poczekać na sweetfocie :D

Napisano

No na bank było coś nie tak bo w M1 pod podium podeszło 4 kolesi i jeden się ostro kłócił. Widziałem z bliska ale nie słyszałem o co poszło.

Teraz nie pozostało nam nic innego jak poczekać na sweetfocie :D

tak jest , zostawmy to.

Zabawa była przednia i to jest naważniejsze.

Napisano

Inna sprawa, że jest pewien gość w wynikach M4 (kwidzyn) ktory w tym roku zrobił niby bdb czas, jak przesledziłem jego wyniki z zeszlego roku z susza i skandi to był daaaaleko z tyłu, nie wiem co robił ale progres normalnie jak u lansa armstronga :)  szczerze wątpię, ze przyjechał wczoraj z tym czasem, który miał

Jak mowa o Romku, to muszę powiedzieć, że progres zrobił zaisty - popatrz na wyniki skandii tego roku na trasach mini. Startował też na kilku innych zawodach, zdarzało mu się nawet stać na pudle

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=697276350288514&set=o.160967280734109&type=1&theater

No chyba, że nie o nim mowa.

Napisano

nie nie, nie chodzi mi o Romka :)

Romek wiem, że progres zrobił i bdb jeździ

p.s. widzicie jakieś fotki pod tym linkiem  ? bo mi coś nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...