Pinio46 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Doberek Noszę się z zamiarem kupna w/w gaci i mam pytanie do użytkowników jaka różnica jest w długości pomiędzy normalnymi humvee a modelem 3/4. Generalnie chodzi mi o to w którym miejscu kończą się jedne i drugie. Dłuższe pewno za kolanem krótsze przed to wiadomo ale czy dłuższe nie przeszkadzają w pedałowaniu w sensie czy szwy nie obcierają kolana, czy coś. Wolę model dłuższy ale jak będzie jakiś dyskomfort to kupię możesz krótsze. A może jakaś alternatywa dla w/w gaci. Choć te są fajne a mam już ciuchy z endury i wiem ze warto zapłacić więcej, do tego te mają jeszcze wkładkę którą zastosowałbym w modelu długim który posiadam Pozdrawiam Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 w sensie czy szwy nie obcierają kolana, czy coś. Jakbyś zajrzał na stronę Endury wyczytałbyś że: "Cześć dolna wykonana bez szwów dla większego komfortu." także nie ma co się martwić o ocieranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 http://www.endura.pl/Product.aspx?dept_id=112&prod_id=115 foty prawy dolny róg.. znajdziesz tez 3/4 z lepszymi zdjeciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ale na zdjęciu facet ma krótką wersje spodenek z założonymi ocieplaczami na kolana. Moja rada to zakup krótkich spodenek + ocieplacze na kolana, uniwersalny zestaw do zastosowania w różnych zakresach temperatur. humvee 3/4 http://www.sjscycles.co.uk/endura-hummvee-3-4-baggy-shorts-black-prod12607/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dłuższe pewno za kolanem krótsze przed to wiadomo ale czy dłuższe nie przeszkadzają w pedałowaniu w sensie czy szwy nie obcierają kolana, czy coś. Wolę model dłuższy ale jak będzie jakiś dyskomfort to kupię możesz krótsze. Mam obydwa rodzaje spodenek i w przypadku dłuższych nie odczuwam (a raczej nie odczuwałem bo "przesiadłem" się na obcisłe) absolutnie danego dyskomfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pwmichu Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Też posiadam długie i spisują się znakomicie, w odróżnieniu od 3/4 można ich używać zimą, wczesną wiosną i jesienią po dociepleniu nóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.