Skocz do zawartości

[buty] Jakie polecacie (SPD) do 150 zł ?:D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Jak w temacie chciałbym zakupić pierwsze swoje buty SPD.... chce zeby to był dosyć udany zakup ale też zależy mi na cenie bo jeśli są to pierwsze buty to nie będę wykładał nie wiadomo ile szmalu ....

Dlatego zwracam się o pomoc do was :D I jaki padały jeszcze do tego polecacie też zeby to zamknęło się w sumie 200-210 zł (bieda) :D

Też planuję zakup tych exustarów: http://www.mudserwis...m43-p-3747.html

Ma je już ktoś i może powiedzieć coś więcej o nich ?

Jak się mają do Sh-m07 ? Jak z twardością podeszwy ?

Jak mogłeś się zorientować po wcześniejszych postach kupiłem wspomniane exustary.

Cytat mojej opinii dla innego usera tego forum:

Jestem zaskoczony jakością wykonania, są dobrze sklejone, siateczka ok - wyglądają bardzo dobrze (jak za buty w takiej cenie). Podeszwa twarda, więc nie powinno być problemu z pedałami platformowymi (jestem przed zakupem pedałów spd). Jedyny mankament to uwieranie "kołnierza" górnego po zapięciu 3 rzepa ale mam nadzieje że podczas używania się ułożą.

Do innych butów to nie porównam, bo exustary są moimi pierwszymi spd :(

Exustary w rozmiarze 45 mają wkładki dokładnie tej samej długości co shimano w rozmiarze 46. Jest to 29.2 cm. Informacja pochodzi ze sklepu mudserwis. Nie wiem jak inne rozmiary.

Pozdr.

Wysłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk

Edit. Cytat z maila " SHXC30 w rozmiarze 46 mają wkładkę 29,2cm czyli 7 milimetrów dłuższą od tych które Pan zamówił pierwotnie. Exustary 333 w rozmiarze 45 też mają wkładkę długości 29,2cm michał żuradzki".

Ja kupiłem m087 w rozmiarze 45 i chciałem je wymienić. Na szczęście się nie zdecydowałem na wymianę, bo podczas jazdy okazało się że są idelane. Przymiarka na sucho dawała złe odczucia co do rozmiaru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...