Joassska Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Woda z cytryną też daje radę, ja dodatkowo daję miód i mam domowe izo. A jakie batoniki polecisz? Bo ja szukam jakichś fajnych smaków bo aktualne już mi się przejadły Jest duży wybór tych batonów, ja na przykład lubię run&bike, możesz spróbować , sam stwierdzisz, które Tobie pasują.
Pedziwiatr Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 Polecam żele squeezy i banany. A jak nie mam tego, to na bułce z dżemem przejadę.
ewela88 Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 zgadzam się z wami basen przede wszystkim. Całą rodziną w sumie cały rok chodziy minimum raz w tygodniu na basen a zima zapisują się też na zajęcia aqua aerobicu na basenie, tak dla poprawy kondycji
cobalt Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Basen wzmacnia mięśnie kręgosłupa. Nieodzowna sprawa dla młodych kolarzy. Spokojnie 2x w tygodniu można sobie popływać po 45min.
tomzal94a Napisano 25 Października 2016 Napisano 25 Października 2016 Tak. Na szczęście mam na basen naprawdę blisko. Pływam od najmłodszych lat. Żadne problemy z kręgosłupem mnie nie dotyczą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.