Skocz do zawartości

[koszulka+spodenki] SHIMANO DURA-ACE , co sądzicie o takim komplecie

Rekomendowane odpowiedzi

witam, szukam spodenek i koszulki na szosę, znalazłem coś takiego , SHIMANO DURA-ACE koszulka+spodenki komplet ok. 450zł, co o takim wyborze sądzicie, zastanawia mnie opis 100% poliester, to chyba nie jest oryginał, ale czy wart swojej ceny, może macie jakieś inne propozycje, dzięki za wszystkie odpowiedzi, pozdr.cd9bd7a4c51bb74dm.jpga6a386069d00a0f1m.jpg

witam, a czym rózni sie taki komplet za 425 od takiego za 150zł, skład materiału wydaje sie taki sam , ten DURA-ACE jest lepszy jakościowo? oryginał to pewnie nie jest, bo ten tańszy wytrzymał jeden sezon , jest szansa na dłuższą zywotność tego droższego, pozdr.

Jeśli to od chińczyków (marka Monton czy jakoś tak) to mogę się podzielić wiedzą, bo jakiś czas temu chciałem kupić od nich koszulkę dla dziewczyny ("bo ładna").

Z opinii na forach można wyczytać, że taki zakup ma kilka wad:

1. długo się czeka na przesyłkę

2. rozmiarówka to loteria - kupujesz komplet przypuśćmy w rozmiarze L, a tu koszulka wygląda jak S, a spodnie spadają z tyłka

3. jakościowo raczej cienko - np. suwaki

4. sprzedawca pewnie będzie robił problemy ze zwrotem

5. jak na tyle wad i niepewności to cena jest raczej wygórowana; za taką kasę można kupić coś z krajowego sklepu co będzie tak samo dobre jeśli nie lepsze od tej chińszczyzny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...