bartek6622 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja polecę https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnRBN0hNIl0. Sam kupiłem i nie żałuję ani grosza.
monikazima123 Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Asphalt jest genialny, moim zdaniem to najlepsza seria na androida jaka kiedykolwiek powstała:) fajne są też cut the rope i where is my water - obydwie przyjemne, proste i niezwykle relaksujące:)
Jarek516 Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 To może ja coś dodam co przetestowałem: - GTA III (już podana wcześniej ale bardzo fajnie się gra) - Glow Hockey 2 to jakby ktoś chciał się z kimś zmierzyć - Fruit Ninja też fajny pochłaniacz czasu - Ice Tower 2 ostatnimi czasy dużo w niego pogrywam, szczególnie w szkole - PES 2012 - NFS Most Wanted - Where's my Water jak na razie chyba mój numer 1 - Angry Birds (wszystkie części genialne) - Reckless Racing 2 - Tom Clancy's HAWX - Virtua Tennis Więcej jakoś nie pamiętam Wszystko chodziło pięknie na moim SE LwW
onlybike Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Polecam Dr.Parking 3d, Air Control Lite (może banalne, ale strasznie wciągające) i 100 doors 2013
ElDiablo Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Polecam RiseOfGlory.... ładna grafika i bardzo fajna gra.... przynajmniej wg mnie!!
Robin76 Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 CSR Racing - wyścigi 1/4 mili. Bardzo fajna grafika 3d. Wciąga.I można ją ukończyć nic nie płacąc
Kiciok Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Pasjans Hill climb racing The floor escape Jetpack joyride I tyle w sumie
Malec Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 A ja polecam cos takiego: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Studio17.drawrider&hl=pl Tutaj opis: http://antyapps.pl/realistyczna-fizyka-prosta-grafika-i-mnostwo-zabawy-poznajcie-draw-rider-iosandroid/
Blakeburn Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Polecam w szczególności na tablet: - Carmageddon (jeden z najlepszych portów na Androida) - Doodle Jump - Drag Racing - Pixel Dungeon (świetny roguelike) - TripleTown - Zombirds (chronimy dynie przed atakiem ptaków)
jandas Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Z darmowych gier polecam: Swing Shot - zabawna gra akcji, w której budujemy własne konstrukcje i zrzucamy z nich zwierzęta przeciwnika Cartoon Wars - strategia, w której 2 drużyny wysyłają na siebie kreskówkowych żołnierzy Solitaire Deluxe - kolekcja 16 pasjansów Alchemy - gra logiczna, w której łączymy różne elementy ze sobą by uzyskiwać coraz to nowsze elementy One touch Drawing - gra, w której musimy odrysować różne figury jednym pociągnięciem palca Top Eleven - menadżer piłkarski, w którym opiekujemy się własnym klubem piłkarskim Dragon, Fly! - skaczemy smokiem po wzgórzach Drag Racing - wyścigi równoległe w 2D
Killed Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Korzystam tylko z darmowy gier: PuzzleCraft - mini strategia. Castle TD - Tower defense. Bad Piggies - znacznie lepsze niż Angry Birds. Hill Climb Racing - teraz gram tylko jak dodadzą mapy/pojazdy. Zombie Frontier 2 - lepsza niż jedynka, ale ją praktycznie ukończyłem już. Solitaire - nie trzeba opisywać. Where's my water? - wszystkie misje Swampy'ego zaliczone, reszta płatna.
IgorENKO Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 wszstkie czesci gangstar i jeszcze jest ok joe danger i amateure surgeon
Kolzwer Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Blobby Volleyball - daje możliwość gry z inną osobą za pomocą Bluetooth'a.. Speedx 3D Air control - nawet wciągające i ciekawe, gdy przekroczy się już pewną liczbę wylądowanych samolotów i trzeba posadzić w "jednej chwili" kilkanaście.
Tofi Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Rebuild - nie pamiętam czy jest płatne Pixel Dungeon - jeszcze nigdy gra, w której dostaje się po 4 literach nie wciągnęła mnie na tak długo, praktycznie niemożliwe jest dojście do końca. Plague Inc - płatna, ale jeżeli się przechodzi na najtrudniejszym poziomie, to można ją sobie za darmo odblokować. Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 4
lazyjones Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Najlepsze wciągacze: - Dots - 10000000 Poza tym: - Manuganu - Royal Revolt! - Anomaly HD - Little Galaxy - Sleepwalker's Journey
05cris05 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Angry Birds - zawsze w modzie + Pou + Real rancing 3... wszystko darmowe i wciąga
Tofi Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Jeżeli nie słyszeliście jeszcze o czymś takim jah humble bundle, to czas odwiedzić ich stronę. W tym tygodniu jest Humble Mobile Bundle 2 Za niewielkie pieniądze można dostać paczkę naprawdę wciągających gier na androida. Te niewielkie pieniądze to już 1 cent, a jak się zapłaci powyżej średniej (na chwilę obecną to jakieś 4,80$), to można dostać dodatkowe gry. Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.