Romanek5 Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Witam wszystkich. Tak jak w temacie poszukuję ramy bo max 800 zł aczkolwiek to już będzie dla mnie ciężki wydatek gdyż mam na ramkę 700 zł ale tą stówkę pokołuję jak będzie jakaś dużo lepsza rama . stery pod 1,1/8 cala , suport mam BSA wraz z korbą DEORE FC-M590. Wielkość ramy 18 Ramka trekkingowa na wyprawę aczkolwiek nie może być to szosa gdyż mam koła 26 . Z góry dziękuję za pomoc i propozycje,
outta82 Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Witam wszystkich. Tak jak w temacie poszukuję ramy bo max 800 zł aczkolwiek to już będzie dla mnie ciężki wydatek gdyż mam na ramkę 700 zł ale tą stówkę pokołuję jak będzie jakaś dużo lepsza rama . stery pod 1,1/8 cala , suport mam BSA wraz z korbą DEORE FC-M590. Wielkość ramy 18 Ramka trekkingowa na wyprawę aczkolwiek nie może być to szosa gdyż mam koła 26 . Z góry dziękuję za pomoc i propozycje, Zajrzyj na Dzial Sprzedam, tam wystawiam 19'' Boplighta, co prawda rama MTB nie trekking, ale geo turystyczne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.