Fenthin Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 mi się decathlony nie sprawdziły, delikatne, i na dłuższą jazdę niewygodne. mam velo, selle royal, i tu jakość i wygoda zdecydownie lepsza. Odkąd to Selle Italia jest marką Decathlonu?
tomiz1 Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 @Fenthin przeczytaj jeszcze raz. Kiedyś miał z Decathlonu u nie pasowały. Teraz ma Selle i jest ok. Czytania ze zrozumieniem w podstawówce uczą, choć rozumiem, że obecny rozwój edukacji jest trochę niezadowalający(na rozweselenie http://demotywatory.pl/4063756/Reforma-edukacji-w-Polsce)
kadargo Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Klasyczne strzelenie sobie w stopę. No właśnie tam mają Selle Italia a teraz ma Selle Royal to dwie różne firmy. :lol: Jak Daimler i Daimler-Benz. Ja na Twoim miejscu bym jakoś przeprosił.
Fenthin Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 @tomiz1 Zanim coś napiszesz, sam naucz się czytać. a. "mi się decathlony nie sprawdziły" to nie to samo co "mi się te siodełka z Decathlonu z nie sprawdziły". Pierwsze zdanie oznacza, że produkty Decathlonu były nieodpowiednie. Drugie jest chyba tak proste, że nie trzeba tłumaczyć? b. "Teraz ma Selle i jest ok" - i to już Twoje słowa. Selle... ale Selle co? Selle Royal, Selle Italia, Selle Montegrappa, Selle Bassano? I Ty piszesz o czytaniu ze zrozumieniem?! Na ZASTANOWIENIE: KRYTYKA – Demotywatory.pl
venom2000 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Pax bracia,sprawa dotyczy siodła a nie wylewania swoich żali za niezrozumiałe czytanie co napisane zostało,istotne jest iż wiele firm robi siodła dobre i wygodne inna kiepskie i marnej jakości każdy musi znaleźć to co mu najbardziej odpowiada metodą prób i błędów a najważniejsze jest to iż każdy z nas ma zupełnie inną budowę ciała i układu kostnego więc to co dobre dla mnie nie jest dobre dla innego
dovectra Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 przepraszam chodzi o takie http://www.bikekatalog.pl/2012//komponenty/3520/Sportourer.X-RACE.Gel.Flow./ z decatlonu
Legion84 Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 No to jest fakt iż nie jest to żadna typowa decha ale niewiele jej brak ale jego wygoda i kształt pod kitą jak się układa mi bardzo odpowiada,Legion jesteś z Wawy czemu nie chciałeś go zobaczyć na żywo ?? Mogłeś dać cynka i byśmy się spotkali to byś sobie zobaczył jak się śmiga na nim Fakt nie pomyslałem o tym. Mam nadzieję, że mi podpasuje tak jak Tobie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.