Skocz do zawartości

[Siodełko] Czy to wina siodełka?

Legion84

Rekomendowane odpowiedzi

@tomiz1 Zanim coś napiszesz, sam naucz się czytać.

a. "mi się decathlony nie sprawdziły" to nie to samo co "mi się te siodełka z Decathlonu z nie sprawdziły". Pierwsze zdanie oznacza, że produkty Decathlonu były nieodpowiednie. Drugie jest chyba tak proste, że nie trzeba tłumaczyć?

b. "Teraz ma Selle i jest ok" - i to już Twoje słowa. Selle... ale Selle co? Selle Royal, Selle Italia, Selle Montegrappa, Selle Bassano? I Ty piszesz o czytaniu ze zrozumieniem?!

Na ZASTANOWIENIE: KRYTYKA – Demotywatory.pl

Pax bracia,sprawa dotyczy siodła a nie wylewania swoich żali za niezrozumiałe czytanie co napisane zostało,istotne jest iż wiele firm robi siodła dobre i wygodne inna kiepskie i marnej jakości każdy musi znaleźć to co mu najbardziej odpowiada metodą prób i błędów a najważniejsze jest to iż każdy z nas ma zupełnie inną budowę ciała i układu kostnego więc to co dobre dla mnie nie jest dobre dla innego

No to jest fakt iż nie jest to żadna typowa decha ale niewiele jej brak ale jego wygoda i kształt pod kitą jak się układa mi bardzo odpowiada,Legion jesteś z Wawy czemu nie chciałeś go zobaczyć na żywo ?? Mogłeś dać cynka i byśmy się spotkali to byś sobie zobaczył jak się śmiga na nim

Fakt nie pomyslałem o tym. Mam nadzieję, że mi podpasuje tak jak Tobie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...