Fenthin Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 mi się decathlony nie sprawdziły, delikatne, i na dłuższą jazdę niewygodne. mam velo, selle royal, i tu jakość i wygoda zdecydownie lepsza. Odkąd to Selle Italia jest marką Decathlonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 @Fenthin przeczytaj jeszcze raz. Kiedyś miał z Decathlonu u nie pasowały. Teraz ma Selle i jest ok. Czytania ze zrozumieniem w podstawówce uczą, choć rozumiem, że obecny rozwój edukacji jest trochę niezadowalający(na rozweselenie http://demotywatory.pl/4063756/Reforma-edukacji-w-Polsce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Klasyczne strzelenie sobie w stopę. No właśnie tam mają Selle Italia a teraz ma Selle Royal to dwie różne firmy. :lol: Jak Daimler i Daimler-Benz. Ja na Twoim miejscu bym jakoś przeprosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 @tomiz1 Zanim coś napiszesz, sam naucz się czytać. a. "mi się decathlony nie sprawdziły" to nie to samo co "mi się te siodełka z Decathlonu z nie sprawdziły". Pierwsze zdanie oznacza, że produkty Decathlonu były nieodpowiednie. Drugie jest chyba tak proste, że nie trzeba tłumaczyć? b. "Teraz ma Selle i jest ok" - i to już Twoje słowa. Selle... ale Selle co? Selle Royal, Selle Italia, Selle Montegrappa, Selle Bassano? I Ty piszesz o czytaniu ze zrozumieniem?! Na ZASTANOWIENIE: KRYTYKA – Demotywatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Pax bracia,sprawa dotyczy siodła a nie wylewania swoich żali za niezrozumiałe czytanie co napisane zostało,istotne jest iż wiele firm robi siodła dobre i wygodne inna kiepskie i marnej jakości każdy musi znaleźć to co mu najbardziej odpowiada metodą prób i błędów a najważniejsze jest to iż każdy z nas ma zupełnie inną budowę ciała i układu kostnego więc to co dobre dla mnie nie jest dobre dla innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 przepraszam chodzi o takie http://www.bikekatalog.pl/2012//komponenty/3520/Sportourer.X-RACE.Gel.Flow./ z decatlonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No to jest fakt iż nie jest to żadna typowa decha ale niewiele jej brak ale jego wygoda i kształt pod kitą jak się układa mi bardzo odpowiada,Legion jesteś z Wawy czemu nie chciałeś go zobaczyć na żywo ?? Mogłeś dać cynka i byśmy się spotkali to byś sobie zobaczył jak się śmiga na nim Fakt nie pomyslałem o tym. Mam nadzieję, że mi podpasuje tak jak Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.