outta82 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Siemka, za pozwoleniem Darek1990 wklejam info o MM MTB w Toruniu: na stronie mazovii pojawiły sie informacje dot.etapu w Toruniu,i tak: -giga 82km -mega 54km -fit 26km -hobby 9km Start i meta jak w zeszłym roku czyli MotoArena Toruń. Dodatkowo 1-go Maja organizowany będzie Rajd Szlakiem Twierdzy Toruń,dł. ok 13 km,zbiórka 10:00 Plac Rapackiego,start 10:15, meta w Forcie IV na ul.Chrobrego( w planie 1-godzinne zwiedzanie fortu z przewodnikiem po rajdzie) Dodatkowo link do mapki tras: http://www.mazoviamtb.pl/index.php?news=2293 Cały czas chętni na wspólny objazd trasy mile widziani 3majmy kciuki żeby słońce pięknie wysuszyło trasę! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Całkiem ciekawa trasa (mega), będzie kilka piaszczystych miejsc, zwłaszcza okolice fortu VII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Całkiem ciekawa trasa (mega), będzie kilka piaszczystych miejsc, zwłaszcza okolice fortu VII. Czyli mamy przewodnika na objazd trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezi12 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Widziałęm że wspominaliście o maratonie w Bydgoszczy, i tym jestem bardziej zainteresowany gdyż do Torunia to już mam trochę zbyt daleko a z Bydgoszczą nie ma problemu. Tylko mógł by mi ktoś podać jakieś info dokładniejsze o tym maratowie w Bydzi ? czy mają może jakąś stronę ? Z góry wielkie dzięki ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Tylko mógł by mi ktoś podać jakieś info dokładniejsze o tym maratowie w Bydzi ? czy mają może jakąś stronę ? Z góry wielkie dzięki ! Pozdrawiam proszę :http://www.mazoviamtb.pl/index.php?stat=208&ord=1 na razie jest tylko tyle. Jeszcze jedno, organizator odwołał pierwszy etap w tym roku z powodu warunków na trasie,nowy termin nie jest znany.Wydaje mi się,w oparciu o prognozy pogody, że etapy włącznie z Bydgoskim zostaną przesunięte o jakieś 2-3 tygodnie ze względu na to, iż jak ten śnieg stopnieje,a w lasach i na polach dzieję się to wolniej niż w miastach, będzie gigantyczne błoto i maraton sensu większego mieć nie bd na moje.To tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Odbędą się, mogą wyglądać tak: http://www.mazoviamtb.pl/v3_galeria.php?katalog=piaseczno12zbyszek&id=1727&page=5#F:cov_9379.jpg ale się odbędą. Otwocka nie ma, bo w śniegu po łydki jechać się nie da, a w błocie jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 haha.....no to pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Czyli mamy przewodnika na objazd trasy Dawno nie jeździłem w tamtych okolicach. Jak chociaż raz przejadę tą trasę to mogę poprowadzić ale nie jestem pewien czy będę miał czas 27 IV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A jechałeś wcześniej maraton Toruński? Bo mapka na stronie jest lekko poglądowa, z samej mapy nie pojedziesz Ja jestem za tym, żeby pojechać jak tylko się ociepli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Niestety nie ale niegdyś często jeździłem po tych ścieżkach. Myślę, że Derwisz będzie najlepszym przewodnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Niestety nie ale niegdyś często jeździłem po tych ścieżkach. Myślę, że Derwisz będzie najlepszym przewodnikiem ok, akcja Szymon ( Derwisz ) na przewodnika Powoli obaiam sie o termin maratonu, juz sa zmiany w terminach na Mazovii, wiec pewnie Torunski start bedzie rowniez przesuniety ( ale to moze i dobrze ) Pozdrawiam Odbędą się, mogą wyglądać tak: http://www.mazoviamt...#F:cov_9379.jpg ale się odbędą. Otwocka nie ma, bo w śniegu po łydki jechać się nie da, a w błocie jak najbardziej. o jaaa pierdziele....to kurcze jak ktos plywac nie umie to plywaki trzeba bedzie kupic ,) Szymon, zostales wybrany na oficjalnego przewodnika po trasie na objezdzie ,) Mysle ze spokojnie poczekamy do tego ostatniego weekendu przed maratonem, podobno w przyszlym tygodniu ma byc juz lepiej, znaczy na plusie Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Im będzie trudniej tym większe wyzwanie, w końcu to nie jest sport dla mięczaków . Do mety dojadą najtwardsi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Macie jeszcze jakieś plany na sezon 2013? http://portal.bikeworld.pl/rower/kalendarz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 MTB Zbiczno jeśli będzie w tym roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 MTB Zbiczno jeśli będzie w tym roku... Zbiczno koło Brodnicy? Jaki Termin? Jest jakaś stronka do wyścigu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Na ten rok jeszcze nic nie wiadomo: http://www.goksirzbiczno.ubf.pl/viewpage.php?page_id=41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Na ten rok jeszcze nic nie wiadomo: Gminny Ośrodek Kultury Sportu i Rekreacji w Zbicznie Świetna sprawa, jak będzie organizowany pewnie się pojawię. Jak byś coś więcej wiedział daj znać proszę. Właśnie coś podobnego miałem ochotę zorganizowac w Golubiu-dobrzyniu, ale sprawy prywatne i organizacyjne troche mnie na razie przerastają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 gdzies w połowie maja ma sie odbyc eliminator w toruniu, czyli powtorka ze styczniowej rozrywki. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 gdzies w połowie maja ma sie odbyc eliminator w toruniu, czyli powtorka ze styczniowej rozrywki. Polecam a co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 http://portal.bikeworld.pl/rower/kalendarz/impreza/697/Active+Group-+Eliminator+MTB/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 http://portal.bikewo...Eliminator MTB/ Mało napisane. Możesz opisać coś więcej? Brałeś udział? Jak wrażenia? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 http://sport-raporty.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,t9gouj574u Na jednym zdjęciu nawet jestem, w stroju BGŻ. Eliminator to krótka, trudna runda, zasady przytoczone w artykule. Od siebie dodam, że potrzebne jest sporo techniki, aby trasę przejechać bez trudu. Organizacja w styczniu była moim zdaniem bardzo dobra, jak na wyścig organizowany przez grupkę pasjonatów, w każdym razie atmosfera świetna. Warto zobaczyć, nawet jeśli się nie startuje samemu. Impreza bardzo, ale to bardzo pozytywna. A co do mazovii, terminy nie będą przesunięte raczej. Zwyczajnie Otwock wskoczy na jakiś wolny weekend, nie będą wszystkich edycji przesuwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 http://sport-raporty...okaz,t9gouj574u Na jednym zdjęciu nawet jestem, w stroju BGŻ. Eliminator to krótka, trudna runda, zasady przytoczone w artykule. Od siebie dodam, że potrzebne jest sporo techniki, aby trasę przejechać bez trudu. Organizacja w styczniu była moim zdaniem bardzo dobra, jak na wyścig organizowany przez grupkę pasjonatów, w każdym razie atmosfera świetna. Warto zobaczyć, nawet jeśli się nie startuje samemu. Impreza bardzo, ale to bardzo pozytywna. A co do mazovii, terminy nie będą przesunięte raczej. Zwyczajnie Otwock wskoczy na jakiś wolny weekend, nie będą wszystkich edycji przesuwali. Świetna sprawa, jeżeli miałbym uczestniczyć bał bym się jednak o kółka na tych schodach:D Pętla ile liczyła? Ile kółek? Fajnie że taki wyścig bark w bark, na pewno duuużo pozytywnych emocji i adrenaliny. Na pewno stawię się na wyścigu, choćby dla dopingu:D Pozdrawiam i ŻYCZĘ JUŻ WIOSNY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 outta82, pamiętaj że nie wolno cytować w całości ostatniego posta bo Ci moga warna wlepic koleżeńska rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzięki Darek, jak coś to Łukasz Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.