Badyl Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam, Zastanawiam się nad kupnem http://tablica.pl/oferta/amortyzator-xcr-pomaranczowy-z-blokada-skoku-ID2mUEX.html#41ed7f8f76;r:;s: tego amortyzatora... I pytanie brzmi, czy warto... Teraz posiadam bodajze zooma* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 W stosunku do zooma to różnica epoki. Ale jak na mały przebieg to trochę poobijany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Polecam, Za taką cenę warto. Po przesiadce z EPICONA (wielki król amortyzatorów tego forum) na xcr (Epiconona sprzedałem za 450zł, a XCR kupiłem za 130zł nówkę) nie odczułem żadnej większej różnicy w pracy. (82kg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 To chyba jesteś jedyny na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Chyba tak. Ja w zeszłym tygodniu przesiadłem się właśnie z XCR-a na epicona i niebo a ziemia.Przy 82 kg będzie zapewne miękki dla Ciebie. Ja waże 85 i XCR był zdecydowanie za miękki i wiele razy zdarzyło mi się, że go dobiłem no chyba, że taki będzie dla Ciebie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 http://allegro.pl/suntour-xcr-100-hydr-z-blokada-skoku-wyprzedaz-i3103214340.html tu masz nowy taki sam tego za 120 bym nie brał, za 60 czy 80 pewnie tak. Ten ze zdjęć nie ma blokady a przynajmniej jej nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Może być mało używany bo lagi mało starte a te odpryski mogą być od przewracania po piwnicy. Ja poprosił bym o dodatkowe foto blokady i podanie długości rury sterowej. Co do tego z Allegro to może faktycznie było by warto dołożyć te parę groszy tylko tej rury mało tylko 17,5cm, może być problem przy wysokiej główce ramy, trzeba najpierw zmierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Apropo, podepne sie do tematu. Tez interesuje mnie XCR i mam takie pytanie.. Czy W XCR'ach jest mocowanie pod standard czy POST MOUNT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 W tym z allegro masz is. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 W najnowszych modelach tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ten bordowy XCR z allegro, najtanszy nieuzywany ma naprawdę 17.5 cm dlugości. Dla mnie to niestety za mało.. poszukiwać innych trzeba <najlepiej bez POST MOUNTA> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.