POLKOWICE Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam oto moja zabawka na sezon 2013 jeszcze brak hamulców ale już zamówione kcnc x7 Bar Ends: (Rogi) fsa k-force Brake (Front): (Hamulec przedni) kcnc x7 Brake (Rear): (Hamulec tylny) kcnc x7 Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) kcnc x7 Cables: (Pancerze i linki) bbb Cassette: (Kaseta) xtr Chain: (łanńuch) xtr Crankset: (Korby) fsa k-force Derlr (Front): (Przerzutka przednia) sram XX Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) sram X0 Fork: (Widelec) rock shock SID Frame: (Rama) s-works karbon Handlebar: (Kierownica) fsa k-force Headset: (Stery) necco Pedals: (Pedały) shimano xt Seat: (Siodło) specialized Phenom Seatpost: (Sztyca) fsa k-force Shifters: (Manetki) sram X0 Spacers: (Podkładki pod mostek) karbon Starnut: (Gwiazdka) necco Stem: (Mostek) fsa k-force Tire (Front): (Opona przednia) race king supersonic Tire (Rear): (Opona tylna) race king supersonic Wheel Front: (Koło przednie) -Hub: (Piasta) novatec -Rim: (Obręcz) ----- -Spokes: (Szprychy) ----- -Nipples: (Nyple) ---- -Rim tape: (Opaska) ------ Wheel Rear: (Koło tylne) -Hub: (Piasta) novatec -Rim: (Obręcz) ------- -Spokes: (Szprychy) ------ -Nipples: (Nyple) --------- -Rim tape: (Opaska) ----------- waga +- 8600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No no jest czego po zazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Popraw zdjęcie, bo nie można wyświetlić tego załącznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 szkoda, że wag składowych nie podałeś - interesuje mnie to siodło - jaka szerokość i waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLKOWICE Napisano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Na siodełku zbytnio wagi nie zbijałem chciałem pozostać w jakimś komforcie i tak mam 225g szer. 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 właśnie komfort mnie w nim interesuje, a i tak mniej waży niż moje S-I SLK które po dłuższej jeździe daj mi się w znaki. Kształt tego speca wydaje mi się lepszy, ale myślę o wersji 140(albo 145 - nie pamiętam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon16 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 zacna maszyna i dobra waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLKOWICE Napisano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Rower uległ małej zmianie mianowicie koła: Fulcrum redmetal 3 na oponach geax saguaro na mleczku i hamulce sram XX z tarczami hsx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
POLKOWICE
Witam oto moja zabawka na sezon 2013 jeszcze brak hamulców ale już zamówione kcnc x7
Bar Ends: (Rogi) fsa k-force
Brake (Front): (Hamulec przedni) kcnc x7
Brake (Rear): (Hamulec tylny) kcnc x7
Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) kcnc x7
Cables: (Pancerze i linki) bbb
Cassette: (Kaseta) xtr
Chain: (łanńuch) xtr
Crankset: (Korby) fsa k-force
Derlr (Front): (Przerzutka przednia) sram XX
Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) sram X0
Fork: (Widelec) rock shock SID
Frame: (Rama) s-works karbon
Handlebar: (Kierownica) fsa k-force
Headset: (Stery) necco
Pedals: (Pedały) shimano xt
Seat: (Siodło) specialized Phenom
Seatpost: (Sztyca) fsa k-force
Shifters: (Manetki) sram X0
Spacers: (Podkładki pod mostek) karbon
Starnut: (Gwiazdka) necco
Stem: (Mostek) fsa k-force
Tire (Front): (Opona przednia) race king supersonic
Tire (Rear): (Opona tylna) race king supersonic
Wheel Front: (Koło przednie)
-Hub: (Piasta) novatec
-Rim: (Obręcz) -----
-Spokes: (Szprychy) -----
-Nipples: (Nyple) ----
-Rim tape: (Opaska) ------
Wheel Rear: (Koło tylne)
-Hub: (Piasta) novatec
-Rim: (Obręcz) -------
-Spokes: (Szprychy) ------
-Nipples: (Nyple) ---------
-Rim tape: (Opaska) -----------
waga +- 8600
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.