Skocz do zawartości

[ Częstochowa ] Funpage na FB z wyprawami rowerowymi.

pukiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Słonko już za oknem, a wiosna coraz bliżej najwyższy czas wyciągnąć z piwnic, strychów i innych zakamarków swoje rowery.

Wszystkich mniej lub bardziej lubiących pojeździć na rowerze zapraszam do nowo powstałej grupy " Częstochowskie Wypady Rowerowe". W grupie każdy może publikować posty także dzięki niej łatwiej znaleźć towarzysza do wycieczki, albo zwyczajnie się gdzieś przyłączyć. Wypady począwszy od miasta po Jurę Krk-Cz. , a nawet góry itp. Osoby które nie czują się na siłach kondycyjnie również zapraszam przecież chodzi o rekreację i poznanie nowych ciekawych miejsc, a nie wyścig :) Link: https://www.facebook.com/groups/116825055172990/?ref=ts&fref=ts

Zapraszam i zachęcam do wkręcania swoich znajomych. Czym nas więcej tym więcej publikowanych wypadów, większy wybór nie mówiąc już o większych grupach jadących i większej frajdzie :)

DODAJ WYPRAWĘ, ZNAJDŹ CHĘTNYCH NA WYJAZD !

Napisano

Ja co prawda jestem z Sosnowca, ale w okresie od wiosny do jesieni, w weekendy i nie tylko przymierzam jurę krak-częst w okolicach Olsztyna i nie tylko, także wysłałem prośbę o dołączenie do grupy.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Ze swojej strony polecam stronę forum częstochowskich rowerzystów -

www.rower.czest.pl

Tam na pewno znajdziecie chętnych na wypady rowerowe.

A pomysły na ciekawe wycieczki po okolicy możecie czerpać z blogów rowerowych, które prowadzi wiele osób z Czewy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...