cienkun Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Poszukuję niedrogich obręczy, nie za ciężkich, dla mojej skromnej, 70 kg. osoby, do spokojnego poruszania się po drogach utwardzonych i szutrach, na rowerze (docelowo)ok.12 kg, z lekkim ładunkiem lub bez. Zastanawiam się czy warto kupować Mavici z dolnej półki, (np. A119) czy lepiej jakąś mniej renomowaną firmę w podobnej cenie. 32 otw. bo nie będę kupował nowych piast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam, moja waga to 76 kg podajże 1,5 roku temu sprzedałem kółeczka na obręczach Mavic 317 32 otw. Powiem ci że obręcz bardzo fajna sztywna i dosyć lekka 450 gram chyba jak od siebie to polecam w stu procentach te obręcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kniaz Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Mavic 317 to obręcz 26", a nie 28". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Sorki w 28 calach ci nie podpowiem, bo nie mam z tym w ogóle styczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.