XernogBIKE Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam Jaki wybrać dobry kask do 80 zł !! na razie nie chcę kupować nić drogiego bo jestem początkującym !! także proszę po pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Za 50 PLN z Lidla. Jak się pospieszysz to może jeszcze dostaniesz. Ja całkowicie szczerze polecam. W Internecie można dużo o nim przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Lub ten ciut droższy o 9,- http://www.skleprowerowy-duda.pl/pl/p/Kask-Lazer-X3M/4150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Także polecam LIDLowski kask. Jak na tą cenę, jest naprawdę wygodny i wytrzymały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Sam posiadam kask z lidla z takim światełkiem z tyłu, można je wyciągnąć jak coś zawsze redukcja wagi Nie narzekam na kask dałem za niego 50zł i jest komfortowy.O ochronie Ci nic nie powiem bo nie miałem jeszcze poważniejszego upadku.Kask jest firmy Crivit słyszałem pare głosów że to kaski jakiejś lepszej niemieckiej firmy tylko lidl sprzedaje je po tą marką i dzięki temu są tańsze czy to prawda to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Także polecam LIDLowski kask. Jak na tą cenę, jest naprawdę wygodny i wytrzymały. Ja wczoraj kupiłem ten kask (biały) i też nie mam zastrzeżeń co do wygody, ceny i wyglądu ale przyjechałem do domu i tam w tym światełku była zawleczka, wyjąłem ją a tu diody nie działają Powiedzcie mi czy spokojnie uwzględnią mi gwarancję.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Myślę że jak masz paragon to tak, już w lidlu wymieniałem 2 rzeczy z tych rzutów rowerowych i raz oddali mi kasę bo już nie było na co wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Niestety już nic już nie zostało to moze coś polecicie w tej cenie zależy mi na jakimś fajnym kasku by był pomalowany z tyłu a nie był widoczny czarny styropian nie lubię czegoś takiego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Może być to kask używany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Myślę że jak masz paragon to tak, już w lidlu wymieniałem 2 rzeczy z tych rzutów rowerowych i raz oddali mi kasę bo już nie było na co wymienić. Ok. A takie głupie pytanie gdzie trzeba w Lidlu iść w razie gwarancji. Do kasy??:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ja reklamowałem towar w kasie. http://fanlidla.pl/files/g/2_2109900687_zwroty.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Lub ten ciut droższy o 9,- http://www.skleprowe...-Lazer-X3M/4150 Polecam, widzę, że jest przecena z 150 zł, ja go kupiłęm za 140 zł w tamtym roku z tym, że ja mam biały model i mam jeszcze mały daszek, a w tym tego nie widzę. Jeszcze kiedyś sprawdzałem na allegro to poniżej 120 nie schodziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Może być on używany byle w dobrym stanie i rozmiarze M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ok dzięki:D Może będę we wtorek ale w tedy będzie po sezonie rowerowym ale myślę że na magazynie będą mieli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Co powiesz na to? http://www.decathlon.pl/kask-bell-roam-id_8214407.html Kolega wojszat95 ostatnio kupił i nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Lazer Revolution Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.