Skocz do zawartości

[kask] Jaki kask do 80 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Sam posiadam kask z lidla z takim światełkiem z tyłu, można je wyciągnąć jak coś zawsze redukcja wagi :P Nie narzekam na kask dałem za niego 50zł i jest komfortowy.O ochronie Ci nic nie powiem bo nie miałem jeszcze poważniejszego upadku.Kask jest firmy Crivit słyszałem pare głosów że to kaski jakiejś lepszej niemieckiej firmy tylko lidl sprzedaje je po tą marką i dzięki temu są tańsze czy to prawda to nie wiem.

Także polecam LIDLowski kask. Jak na tą cenę, jest naprawdę wygodny i wytrzymały.

Ja wczoraj kupiłem ten kask (biały) i też nie mam zastrzeżeń co do wygody, ceny i wyglądu ale przyjechałem do domu i tam w tym światełku była zawleczka, wyjąłem ją a tu diody nie działają :( Powiedzcie mi czy spokojnie uwzględnią mi gwarancję.:/

Myślę że jak masz paragon to tak, już w lidlu wymieniałem 2 rzeczy z tych rzutów rowerowych i raz oddali mi kasę bo już nie było na co wymienić.

Ok. A takie głupie pytanie gdzie trzeba w Lidlu iść w razie gwarancji. Do kasy??:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...