XernogBIKE Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam Kupiłem ostatni spodenki na rower i okazało się ze są ona damskie po prostu kupiłem nie patrzyłem(mój błąd ) czy jest jakaś różnica między męskimi a damskimi .... Nie mogę oddać bo brałęm na fakturę z innymi rzeczami !! Czy mogę jeździć w damskich ( wyglądaj przypomina męskie bo czarne całe ) Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Czy jest w nich wygodnie? Jeśli tak to znaczy że są dobre dla Ciebie. Jeśli kolorystyka czy "wzorki" nie zdradziły tych gatek przed zakupem to znaczy że nie za bardzo są "płciowe", więc problemu wg mnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dokładnie, jak się uprzesz to i bez galot pochasasz xD, btw popieram przedmówcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ale czy to nie jest tak ze damskie mają krótsze nogawki od męskich ? Czy to zależy od modelu ? Bo w tych nogawka kończy mi się w połowie uda moze trochę więcej niż połowie a na zdjęciach w google męskie w większości są nico za kolanem !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Męskie przeważnie mają niżej kończący się "dekolt". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Mam kilka par spodenek i każde mają inną długość. Jeśli wkładka jest wygodna to czym się przejmujesz? Nikt oprócz Ciebie nie będzie wiedział że są damskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 My wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No... I będziemy wypatrywać na trasie Jeśli nogawka nie jest krótsza niż 2/3 uda to żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Zobacz czy nie gniotą cię w kroczu tu może być różnica między damskimi a męskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 A czy nie ma różnicy między wkładkami/pieluchami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Prędzej jak w długości nogawek. Mowiąc obscesowo kobiety jajek nie mają. Mają za to szersze biodra a co za tym idzie wkładka też jest szersza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.