Gekon Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 rozleciała mi się w rękach zaraz po tym jak ją kupiłem, nie wiem czy była uszkodzona już czy ja ją tak łatwo zepsułem. wiem jedno, ze dobry sprzęt by mi się w rękach nei rozleciał. Kupiłem cranka pompke i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 mialem ja kilka lat i bylem wzglednie zadowolny. co prawda przekladanie uszczelki bylo niezbyt wygodne, ale poza tym nie mialem wiekszych zastrzezen. polecam ja wszystkim, ktorzy zamierzaja pompowac wentyle tylko jednego typu, a przekladanie uszczelki wykorzystywac awaryjnie. zapewne dalej by mi sluzyla, ale siostra urwala ten nagwintowany element, z ktorym klopoty mieli tez inni forumowicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3na Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 mam takie pytanko- zawsze ta pompeczką pompowałem zawory presta(tak miałem ustawioną uszczelkę), wczoraj chciałem napompować zawór samochodowy, przełożyłem uszczelke i nie moge napompować. Chyba brakuje mi jakiejś części która bedzie zwalniała blokade w zaworze samochodowym(ten bolczyk w zaworze). Wogóle nie puszcza powietrza do dętki. :-( Powinno być coś jeszcze wkładane pod uszczelke? Czy to ja coś robie źle?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 po wyjeciu uszczelki musisz wyjac i odwrocic jeszcze taki element z tworzywa. z drugiej strony ma on wlasnie rodzaj stozka, ktory zwalnia blokade zaworu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3na Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no wlaśnei kurde czegoś takiego nie mam, gdzieś mi się musiało zapodziać. dzieki wielkie, wiem już co brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Wiem, że odkopuję, ale to w ramach przestrogi - strasznie gówniana pompka. Ułamało mi się to samo miejsce co większości użytkowników. Jutro jadę to reklamować - wiecie czy są z tym jakieś problemy czy wezmą bez problemu? Kupowałem w go sporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi