Skocz do zawartości

[opony]Hutchinson Cobra TR

outta82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ma ktoś doświadczenia z Opona bezdętkowa Hutchinson Cobra Tubeless Ready Red Side 26x2.10? Co to jest za opona, z jakim przeznaczeniem?

Nie nie, nie jestem leniwy, szukałem opinii, relacji...mało tego.

Nie ukrywam że rewelacyjnie wpasowały by się w mój projekt. Oczywiście wyglądem.

Opony dla mnie to opony na lekki teren ( kujawsko-pomorskie ), w większości las, trochę piasku, kilka podjazdów, dojazdy szosowe.

Co myślicie o tych oponkach? Najlepiej osoby ujeżdżające te gumy.

Pozdrawiam i dzięki.

Miałem takie opony , ale w wersji detkowej. . Opona na suche twarde szutry , piach juz trochę gorzej. Na asfalcie opory średnie.

Słabe trzymanie boczne przy zjazdach. Zmieniłem na race kingi i jest ok.

Witam,

ma ktoś doświadczenia z Opona bezdętkowa Hutchinson Cobra Tubeless Ready Red Side 26x2.10? Co to jest za opona, z jakim przeznaczeniem?

Nie nie, nie jestem leniwy, szukałem opinii, relacji...mało tego.

Nie ukrywam że rewelacyjnie wpasowały by się w mój projekt. Oczywiście wyglądem.

Opony dla mnie to opony na lekki teren ( kujawsko-pomorskie ), w większości las, trochę piasku, kilka podjazdów, dojazdy szosowe.

Co myślicie o tych oponkach? Najlepiej osoby ujeżdżające te gumy.

Pozdrawiam i dzięki.

Ja mam zupełnie odmienne wrażenia. Jeździłem na nich dość długo i uważam je za bardzo szybkie, względnie uniwersalne opony. Bardzo chwalę je sobie na mokrych kamieniach, korzeniach, zwłaszcza z przodu. Oczywiście nie nadają się na błoto, ale wspomniane RK również, a trzymanie boczne to już na pewno w RK jest gorsze.

Dzięki za udzielenie się w temacie,

szkoda tylko że opinie skrajnie inne, więc niestety nie pomagają w rozwianiu wątpliwości ( na razie :D )

Poczekam jeszcze, może ktoś jeszcze wyrazi jakieś opinie...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...