Platek Napisano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witka, czy znacie może jakeiś sklpey rowerowe w Pradze? Jakies adresy moze albo co? Ewentualnie gdzie indziej w Czechach, np Hradec Karlove, Liberec. Pytam bo musze kupić tam amortyzator pod sterówke 1" - u nasz takich nie ma (znaczy są ale badziewne), a tam mam nawet namierzony, tylko potzrebuje maxymalnie dużo adresów, by sie potem nie pultac za bardzo po mieście. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 http://www.akcebike.cz/ Miałem więcej adresów ale pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pytam bo musze kupić tam amortyzator pod sterówke 1" - u nasz takich nie ma (znaczy są ale badziewne) W Polsce bez problemu można kupić Bombera z rurą 1". Zadzwoń do Gregorio, na pewno mają coś takiego. Chociaż w Czechach pewnie będzie taniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Wiem:) ale niestety nie ma Bombrów pod koła crossowe 28" a sie tak złożyło, że i tak jade w te okolice na majówke, to czemu nie połączyć przyjemnego z pozytecznym? Dzięki Bizon za linka. troche szukałem po necie, tak, ze tragedii nie ma. A tak ogólnie to szukam amorka RST tr-pro I SL. Byłby to najadekwatniejszy wybór. dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 bike-eshop.cz W tym sklepie jest duży wybór. Znajduje sie on kilkaset metrów od dworca, więc nie ma problemu z trafieniem. Ponadto w razie czego możliwa jest też wysyłka do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 dzieki fajny sklepik, niestety, przynajmniej na tej stronce, nie ma ciekawych propozycji na 1" ale moze coś sie załatwi... dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no to sobie juz sam pomogłem, ale dzieki za okazane chęci - oczywiście jeśli polecacie jakieś to dawajcie raźnie tutaj SPIS SKLEPÓW W CAŁYCH CZECHACH W PODZIALE NA REGIONY to tak dla potomności... jak by kto chciał pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 mishion akomplishet amor zakupiony w sklepie Roberta Streby na ulicy Sezimowej w Pradze - to jest chyba generalnie autoryzowany sklep Authora. Wrażenia pozytywne - troche sobie policzyli za robocizne, ale zawaleni chłopaki byli robotą a zrobili wszytsko w pół godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 lepiej późno niż wcale - spis ok 600 sklepów w Czechach... może dla potomnych sie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.