mfrankiewicz Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam, Mam pytanie odnośnie butów do wspomnianych pedałów - słyszałem / czytałem, że to nie to samo mocowanie, co Shimano. Czy jest jakieś dedykowane obuwie do tych Crank Brothers, czy jednak zwykłe Shimano pod SPD podejdą? z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 To jest tylko kwestia bloków. Nie ma różnicy w obuwiu. Ja śmigam Na Shimano XC 50 i chodzi jak petarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Tylko pamiętaj, że jak będziesz brał buty z carbonową podeszwą, to od razu kup do nich blaszki pod blok, bo skrzydełka wycinają podeszwę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonamed Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Moje pierwsze pedały to Candy + Nortwave Lizzard Pro SBS . Jestem super zadowolony z tego połączenia, a zwłaszcza z butów . Tak więc polecam ten model. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nie ma "dedykowanego obuwia". Każde kompatybilne z systemami zatrzaskowymi będzie dobre. Koniec w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.