Jacke Napisano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Hej! Polecili mi dzisiaj w sklepie taki oto zestawik: przod: michelin xc dry zwijana http://skleprowerowy.pl/product_info.php?c...roducts_id=1693 tyl: xc a.t zwijana zmieniam je z country trail bo przyczepnosc na wirazach mi nie odpowiada. Podobno zestawik sprawdza sie bardzo dobrze. Co sadzicie o tym? Nie zakladam ich jeszcze bo moze jak ladnie poprosze to pozwola mi zmienic na inne w razie czego... PS Bede wdzieczny za szybkie odpowiedzi bo czasu malo Zastanawiam sie caly czas nad tublessami ale jakos nie jestem przekonany jeszcze... Zmieniajac te oponki zrzuce troche wagi. Moze oplaca sie doplacic i dorwac xcr`y? Jesli tak to w czym sa lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 nie wiem jak ten model. ja mam xcr'ki i to moge powiedziec. opony sa klasa sama dla siebie. bez porownania, najlepsze. nie wiem jak bardzo roznia sie od xc ale jezeli niewiele to bierz. bo xcr'ki jednak tanie nie sa ok.170 za sztuke to nie malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 xcr sa po 99zl ,czasem po 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 xc sa po 99zl chyba deni. XCR sa znacznie mniej zywotne w porownaniu do xc. No ale jakosciowo i cenowo sa wyzsze. Jak rozmawialem dzisiaj z kolesiem to mowil ze nie oplaca mi sie doplacac do xcr`kow. Dziwi mnie waga podana przy xc dry. Jest podejrzanie wysoka (jak dla tublessa). Ewentualnie dam na przod irca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 XCR za 90 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no ale mi chodzilo o cene sklepowa nie allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 mój kolega miał na począku xc i później jak mu się zjechały zmienił na xcr i nie jest z nich zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.