timon86 Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Witam. Jako że jestem na etapie wyboru crossa do +/- 2000 zł w 90% procentach będę się poruszał w ruchu miejskim. Mam mocne ciągotki do typowej szosówki wiec sercem zdecydowanie bliżej mi do Sirrusa jednak mam pytanie czyto praktyczne jak wygląda komfort podróżowania tego typu rowerem z sztywnym widelcu, sztywnej sztycy po naszych ,,drogach" Jeżeli chodzi o osprzęt Unibike bije Specialized'a na głowę tylko czy oprócz wspomnianego braku amortyzacji w jaki kolwiek sposób odczuje różnicę w pracy przerzutek podczas zwykłej codziennej jazdy? Unibike wydaje mi się wyborem bardziej uniwersalnym i popartym zdrowym rozsądkiem względem uniwersalności i możliwości do najróżniejszych warunków. Nie podobały mi się jednak opinie użytkowników na temat wykonania czy żywotności ramy unibike http://www.unibike.pl/vipergts.html Specialized Bicycle Components Specialized Bicycle Components zeszłoroczny model jest o 400 zł tanszy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.