Polon Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Mam taki rower w garażu. Stoi nieużywany już długo, więc można by go pozbyć. Chciałbym się dowiedzieć za ile mógłbym go sprzedać z czystym sumieniem..? Oczywiście jeśli będzie w 100% sprawny, bo jak widać linki i prawa manetkę trzeba wymienić i nad hamulcami się zastanowić. Zdjęcie w załączniku (sorry za syf w okuł, no ale.. ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja bym dał max 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Podobny rower bez błotników i bagażnika kupiłem za 80 zł. Żeby więcej coś powiedzieć to spisz podstawowy osprzęt - przerzutki, jaki wolnobieg/kaseta, hamulce, opony, obręcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Jak dla mnie nie wart więcej jak 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Jak dla mnie nie wart więcej jak 150zł. Jestem tego samego zdania. w ogóle to na miejscu autora tematu nie sprzedawał bym go. Na przysłowiowy wypad po bułki wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dużej kasy za niego nie dostaniesz. Kupiłem podobny do dojazdów do pracy za 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Zawsze można spróbować 250,300 zł jakieś wystawić "super trekking" a nóż widelec ktoś kupi, a jeśli nie- po tygodniu obniżyć cenę, dodatkowo napisać, że cena do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyca Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 cena max 100zł podejrzewam, że tam nawet suportu nie ma, tylko ośka, miski i zwykłe łożyska dla starszego pana na wypad na działke za miasto idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosnikrowerow Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Moim zdaniem też max100zł, co do suportu jestem w 90% pewien że są tam zwykłe miski i ośka, z hamulcami to sprawdź czy szczęki odbijają i czy klocki są starte. Jest też duże ryzyko że łożyska korby mają luzy i mogą podczas jazdy skrzypieć, przynajmniej ja zawsze ten problem miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja bym dał max 300 zł No bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 @Dziubek On był nowy, nie używany jak ten w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No to masz porównanie. Nowy 350 zł a za 300 zł już z częściami do wymiany ? Bez takich proszę. Ale nie jestem potencjalnym kupcem więc się nie wypowiadam. Każdy kupi za tyle ile będzie uważał za słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ja bym po cenie złomu kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.