bulbacz Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nazwa: Accent PEAK Black - White (2012) Data dodania: 13 marzec 2013 - 22:05 Nie podano Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grigri2 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Fotki mógłbyś bardziej wyraźne zrobić, bo na tych zawiele nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Później wrzuce ale wkońcu rower jaki chciałem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Oglądać - komentować - krytykować FOTY - Accent PEAK Black - White (2012) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Oglądać - komentować - krytykować FOTY - Accent PEAK Black - White (2012) Magura Durin w zestawie ze zmieniarkami Sis'a i Altus , damn ! Kolorystycznie bardzo fajnie , ale błagam wyrzuć do śmietnika napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 na razie mam 270zł zamrozone u kumpla czekam aż mi odda i wtedy nowy napęd pójdzie 3x9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Fajny szkielet masz tj. amortyzator i rama. Reszta, oprócz korby, raczej do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 no hamulce za jakiś czas mam zamiar kupić hydrauliczne Formula RX białe ^^ no i kosmetyka biała sztyca, biało czarny mostek, biała kierownica, białe rogi no i tez pedały spd ale na razie brak funduszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Rzeczywiście zapłaciłeś za niego 2300zł ? Wg mnie przy tym osprzęcie to zbyt wysoka cena , pomimo genialnej magury i dobrej ramy. Jaka jest jego realna waga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 @matis1906 tu masz rozpiske co i jak http://www.forumrowerowe.org/topic/129827-skladanie-roweru-accent-peak-26/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ciekawe prowadzenie linki blokady ma ta magura - choć nie podoba mi się - całe błoto z koła idzie na końcówkę pancerza - rdza linki murowana. Może powinieneś jakąś przedłużkę np. z rurki termokurczliwej zmajstrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 linka jest nierdzewna więc nie mam się za bardzo o co martwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 OK - linka bezpieczna, ale błoto i tak wejdzie do wnętrza pancerza i stopniowo będzie się zacierać. Moim zdaniem nietrafione rozwiązanie. Podobna bzdura to umieszczenie dampera w Cube Stereo/Hanz/Fritz czy starszym Scott-cie Genius tuż przed kołem ale to inny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 zmiany jakie ostatnio dokonałem to Kaseta Shimano CS HG 20-9 Łańcuch SRAM 951 Błotniki Accent Hawk Manetki Shimano Alivio MC430 Dziś mój rower w serwisie czeka na montaż: Przerzutka przód: Sram X-Gen Przerzutka tył: Shimano Deore XT RD-M771 SGS Foty wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A więc teraz została tylko kosmetyka XT jest X-GEN też Tu macie foty https://www.dropbox.com/home/rower%20aktulanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Link nie śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bulbacz
Nazwa: Accent PEAK Black - White (2012)
Data dodania: 13 marzec 2013 - 22:05
Nie podano
Zobacz rower
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.