Skocz do zawartości

[zabezpieczenie]Pomoc w wybraniu zabezpieczenia

Pallazo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Jestem świerzym użytkownikiem i nie dawno wyremontowałem swój rower (ok.400zł)

Chciałbym się poradzić u kogoś doświadczonego jakie mógłbym zabezpieczenie wybrać?

Rower bym zostawiał pod szkołą albo na mieście (w mieście nie na długi czas), chciałbym również żeby zabezpieczenie w miare dobre ale tanie :)

Jakieś propozycje?

Napisano

również polecam tego u-locka co przedmówca, tylko jest mały kłopot czasami bo jest on spory i trochę waży ... ale generalnie jest ok :D polecam ja jestem zadowolony z tego zakupu (jakieś 80zł)

Napisano

Jest uchwyt, wiec na plecach sie tego nie wozi, z tym, ze ktos kto go projektowal to chyba roweru na oczy nie widzial bo np. na ramie nie da sie go zamontowac tak zeby nie wystawal z ktorejs strony. U siebie mam go na sztycy, ale nie przeszkadza.

Napisano

Cześć

Pozwolę się podpiąć pod temat.

Chce kupić drugiego tanszego u locka lub kłódke do linki Onguard Akita 220x10.

Linka Onguard Akita 220x10 - wkreceni.pl

Zastanawiam się nad:

kłódką Onguard BullMastiff

Kłódka Onguard BullMastiff na klucz - wkreceni.pl

u lock kellys alert

BLOKADA ZAPIĘCIE ROWEROWE U-LOCK KELLYS ALERT | ROWERY I AKCESORIA \ BLOKADY I ZABEZPIECZENIA | sportmaxx.pl | sklep sportowo - turystyczny

u lock magnum ( to jest chyba 3816 )

Zapięcie typu U-lock Magnum 90 x 140mm na klucz - wkreceni.pl

u lock kryptonite keeper 12 std

Zapięcie typu U-lock Kryptonite KEEPER 12 10.2x20.3cm z uchwytem - wkreceni.pl

Co polecacie z wymienionych ?

Pozdrawiam

Napisano

Czy ten ulock kryptonite keeper pasuje do każdej ramy? W sensie żeby przyczepić go i nie wozić na plecach?

Tapnięte z mojego ajpada 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...