Rocky Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam, na hardtailach jeżdżę od długiego czasu, teraz jest nim Trek 8500. W tym jednak sezonie chciałbym spróbować przesiąść się na full'a. Co do tego typu ram niestety nie mam kompletnie żadnego doświadczenia. Bardzo prosiłbym o pomoc w wyborze, oraz nakierowanie mnie na co zwrócić uwagę przy zakupie, czym się kierować wybierając konkretny rodzaj ramy. Chciałbym zaznaczyć iż mam 183 cm wzrostu, waga ok. 85kg. Przedział cenowy w jakim chciałbym kupić ramę to 1500 - 2000 zł. W grę wchodzą również ramy używane. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 przede wszystkim do czego chcesz używać tą ramę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wspólzawodnictwo w maratonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 czyli z nie dużym skokiem i najlepiej z jakimś systemem antybujakowym Może coś z GT z I-drivem. mam i sobie bardzo chwalę, zwłaszcza to że dobrze przyśpiesza jak an fulla poza tym, możesz zawsze zdobyć trochę wiedzy o tylnym zawiasie http://www.forumrowe...nia-kompendium/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Myślałem o czymś bardziej zaawansowanym technicznie Czy macie jakieś inne propozycje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.