Regmen Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam! Czy da sie obrocic ta lampe Lampka tylna TL-LD170-R o 90 stopni tak by znajdowala sie w poziomie. Nigdzie nie znalazlem opisu czy mozna ja obracac. http://allegro.pl/item97799737_lampka_tyln...70_r_nowa_.html
Schwefel Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Nie da się. Musiałbyś skombinować inne mocowanie.
Regmen Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Napisano 24 Kwietnia 2006 a czy mimo tego ustawienia lampa jest godna polecenia? Czy widac ja tak samo dobrze jak taka co jest ustawiona w poziomie? Chodzi mi o bezpieczna jazde ulica wieczorem, a nie chce na lampke wydawac wiecej niz trzeba
thomash Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja mam taką lampkę, i wydaje mi się że jest tak samo widoczna jak inne. Za takie pieniądze bardzo dobra lampka
Lysiak Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Jak dla mnie tylne lampy nie wymagaja wielkiej finezji. Mam ta lampe i wydaje mi sie ze jej usytulowanie w pionie jest lepsze dla jej szybko-zlacza. Mala, zgrabna, ladna, swieci bardzo dobrze. W cenie 23zl firmowy produkt, spelniajacy zalozenia przed nim postawione. Spoko kocie oko
Schwefel Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Mam ta lampe i wydaje mi sie ze jej usytulowanie w pionie jest lepsze dla jej szybko-zlacza. Niezgodze się. Takie usytuowanie zajmuje cenne miejsce na sztycy a wcale nie poprawia widoczności, więc po co to robić?
Lysiak Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Niezgodze się. Takie usytuowanie zajmuje cenne miejsce na sztycy a wcale nie poprawia widoczności, więc po co to robić? wcale nie pisalem ze poprawia widocznosc :angry: Ja nie mam pojecia co ty masz na sztycy ze miejsce jest tam takie cenne?. Widocznosc jest taka sama jak kazdej innej tylnej lampki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.