Skocz do zawartości

[oswietlenie]Lampka tylna TL-LD170-R

Regmen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a czy mimo tego ustawienia lampa jest godna polecenia? Czy widac ja tak samo dobrze jak taka co jest ustawiona w poziomie? Chodzi mi o bezpieczna jazde ulica wieczorem, a nie chce na lampke wydawac wiecej niz trzeba :)

Napisano

Jak dla mnie tylne lampy nie wymagaja wielkiej finezji. Mam ta lampe i wydaje mi sie ze jej usytulowanie w pionie jest lepsze dla jej szybko-zlacza. Mala, zgrabna, ladna, swieci bardzo dobrze. W cenie 23zl firmowy produkt, spelniajacy zalozenia przed nim postawione. Spoko kocie oko

Napisano

Mam ta lampe i wydaje mi sie ze jej usytulowanie w pionie jest lepsze dla jej szybko-zlacza.

Niezgodze się. Takie usytuowanie zajmuje cenne miejsce na sztycy a wcale nie poprawia widoczności, więc po co to robić?

Napisano

Niezgodze się. Takie usytuowanie zajmuje cenne miejsce na sztycy a wcale nie poprawia widoczności, więc po co to robić?

wcale nie pisalem ze poprawia widocznosc :angry: Ja nie mam pojecia co ty masz na sztycy ze miejsce jest tam takie cenne?. Widocznosc jest taka sama jak kazdej innej tylnej lampki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...