Skocz do zawartości

[rogi] accent sprint 3d vs. sprint

Wilku89

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Różnica jest taka, że te tańsze są spawane przez co są jeszcze brzydsze od tych droższych, które też ładne nie są. Uważam że i jedne i drugie są za drogie i za brzydkie. Na Twoim miejscu wybrałbym coś innego.

Napisano

te rogi ritcheya sa wypas ale mam 45.20 zł wiec straczylo, by mi na nie, ale przesylka 20 zł mnie odstrasza i nie wiem skad wziasc tyle za przesylke...

Napisano

Różnica jest taka, że te tańsze są spawane przez co są jeszcze brzydsze od tych droższych, które też ładne nie są. Uważam że i jedne i drugie są za drogie i za brzydkie. Na Twoim miejscu wybrałbym coś innego.

Ale ja na bank kupuje sztyce accenta czarna 31,2 i pasowaly by mi te rogi sprint, ale czy mieszanka typu sztyca accent a rogi ritchey moze byc? wy tez tak "mieszacie" firmy ? :)

Zadzwonilem do goscia z bikestacja.pl i faktycznie Pocztą Polską kosztuje 12 zł przesylka, jutro zamwiam, bo mama sypnie kieszonkowym :) Ale powiedzcie mi, czy wy rowniez macie takie mieszanie akcesorii i czesci roznych firm ?

• Mod Team
Napisano

Jasne że mieszamy :P A kto powiedział że te wszystkie rurki (kiera, rogi, sztyca, mostek) mają być tej samej firmy? Na pewno WCS będzie wyglądał super i o niebo lepiej niż Accent :P

Napisano

No bo wiecie, sztyca ritcheya by byla tez gites no ale 170 zł ? dziekuje, jak na razie, wole accenta za 40 zł :) Jak bede pracowal, to wtedy sie skusze na drozsze czesci do roweru, bo teraz nie tak atwo mi kase zebrac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...